skytte som 5-kamp?

Dagen inleddes med lite ärenden och träning på loket, innan ja fick ett supersött meddelande av gymmets VD, som undrade om hon o hennes kille kunde komma och skjuta lite tillsammans med mej. De kör ett par 5-kamper om året och nu va det då dax, skytte va första grenen ut denna gången. För att göra det som en riktigt tävling planerade jag upp lite grann :) Genomgång, uppvärmning, provskottstid och en final. Jag hade till o me fixat medaljer o grejer till prisutdelning.. riktigt skoj att planera nått sånthär spontant.. me like!
 
Men alltså att ja inte dog under provskottstiden, den ena kaxigare än den andra... vilket ledde till att synden straffade sej själv när det va dax för finalen. Ingen hjälp med att skruva, ingen hjälp med att ladda utan bara full fokus på det de skulle göra.. Tror pulsen blev 200 på den ena... Ola-bandola :) Efter de 10 skjuta finalskotten va det avgjort.. Mari vann! wohooooo! Girl power! Det va så skoj..... Mari som är lika liten som mej vann över en superkaxig pojkvänn på 2 m.. haha säger bara: "Liten men tuff", vi korta/små tjejer är minsann luriga.. man vet aldrig när vi slår till :) Så stolt över dom! En guld och en silvermedalj delades ut.. *Jubel* <3 Huvudsaken är att man har kuligt, glöm aldrig det! Märktes att både dom o ja hade en mycket trevlig stund ihop, får vi lätt göra om! <3 Mari sa även att hon va lagom kaxig nu efter att ha fått guldmedaljen, hon skulle till o me sova med den o ha den på jobbet o glänsa :)
 
Efter den lilla tävlingen plockade jag undan o åkte ut till Preem.. köpte den största kaffelaffen som fanns o lite keso med frukt o satte mej i bilkön o inväntade på att få köra ombord på färjan. Va skönt att sitta i bilen o bara njuta av en superfin dag tillsammans med underbara människor.
 
Imorgon är det fullt ös igen, långdag på jobbet.. vad sägs om 06.30-17.15.. mmm money money money, får se det så. Ska även försöka planera in träningen nånstans me. Ahh Mari är helt fantastisk.. bara för att ja ställde upp att ha skytte som en del av 5-kamp, fick ja erbjudan om PT (Personlig träning)! bara tokgillar denna människan, tackar man minsann inte nej till. Bra planerat, nu när ja vill komma i form. Underbara människa! Tack!
 
Hoppas er söndag har varit fantastisk! Nu ska ja snart krypa ner så ja orkar med morgondagen.. Kännt mej lite småtrött ett par dagar nu, så hoppas att man känner sej pigg o utvilad imorgon. Tusentals med pussar o kramisar från lilla mej <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0