ska du säga! :)

Idag har det varit en kanonfin lördag :)
Dagen inledes med en promenad tillsammans med mami, ida o agge.. Supermys! Efter den lilla promenixen stannade jag hemma hos familjen Nordström o hjälpte Idis med att plocka ogräs. Snäll som jag är ;)
 

Sen skulle vi upp till mami och papi, då skulle Ida byta om o hon hade lite trubbel om va hon skulle ha på sej :) Agnes och jag satte oss på sängen och kollade på när mamma Ida provade en massa kläder, rätt va det va suckade Agnes.. ja jössös att vi inte dog, det va en sådan där klockren suck.. Ida bara glodde på oss o sa till Agge: "Agnes, ska du säga! Du suckar, kolla på dej själv, du har brallorna uppdragna till armhålorna".. Agge bara flinade! Fatta va ja älskar denna unge! HAHA!
 
Väl hemma hos mami och papi, hade de besök av mormor o morfar.. så då satt vi och fikade på baksidan av huset. Riktigt sweet! kolla in Aggebagge som provsatt i gamlamormors cykelkorg! Älskade unge! Supernöjd att pilla på alla grejer som hon hade i korgen :) <3
 
  



Nu ska ja bara lägga mej o slappa tror ja. Inte känt mej sådär redigt på hugget. Trött och ögonen har svidit, men men.. sovit lite sådär så förhoppningsvis är det därför :) Vaknade redan kl 06.00 idag men gjorde allt för att somna om, sovmorgon va är det? hehe. En kopp kaffe kanske!?
 
Hoppas ni haft en kanonbra lördag hittils. Miljoner med pussar o kramisar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0