Att behålla lugnet är en konst

Alltså att behålla lugnet är ta mej fan en konst... idag va det som sagt fotografering! Alltså man får räkna med att det tar en förmiddag att fota en hel del barn. När en stressad fotograf, gråtande, bråkiga, trotsiga barn och föräldrar som är otåliga. MMmm ja lyckades ändå att behålla lugnet, men såg att en del av kollegorna började lacka ur. Alltså när en och samma mamma klagar på allt och alla då är man så nära på att behålla sitt lugn o tålamod... men som sagt förklara lugnt vad som komma skall o behåll leendet så kommer man långt. Men att denna mamma jämt försöker styra o ställa o bara se det negativa gör en inte sådär supertaggad.
 
Det roliga som hänt idag va när ja o den sista kille hade disco inne på förskolan... dansade och skakade loss till musiken på radion, även kallad "spontandans" hehe! När föräldern kom bara stog mamman o njöt :) Kuligt! Alltid kul att bjuda på sej själv.
Den andra roliga och trevliga grejen va att ja fick träffa min älskade syster o gosefisen Agnes innan ja åkte hemhem, tror ni man va lagom slut när man satte sej på färjan hem sen? mmmhm! Stoppade in musik i öronen och kollade ut över havet och solnedgången.. Kände hur kroppen och ögonen blev hur trötta som helst, nu säger ja bara.. HEEEELG, efterlängtade helg!
 
Imorgon ska ja göra allt för att ta sovmorgon, slippa stiga upp 05.30 eller tidigare.. o slippa höra mammut o papputs klagomål på att min mobil hela tiden vibrerar om nätterna.. De tror att ja är så himla poppis så att folk messar mej om nätterna, men det är faktiskt så att det är glapp i min laddare så den håller på att tönta sej nästan hela tiden. Det kommer vara mörkt, behagligt bland alla mina kuddar o mitt svala tjocktäcke o lite musik i sovrummet.. precis så ja vill ha det. Kommer ju tusiken somna som en stock!
 
Hoppas din dag har varit lövly, nu ska ja unna mej ett glas vin o bara njuta i soffan till nån film på tv.Tusentals med pussar o kramisar <3 <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Smyga är inte lätt med en pappa som vaknar av en fis Hihi pyzz

Svar: hehe nää minsann! Ja o papput är så lika, på många sätt ;) Behövs inte så mkt för att vakna. pyss
Emsan

2012-09-08 @ 21:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0