Visa hänsyn för fan!

Ohhh idag har det vart en lång dag på jobbet, som bjudit på massa pussar  o kramar från barnen, lek, ute, planering osv.. ahh o fick jobba över 30 min såklart! Men den sista stunden lekte jag o den sista busen kurragömma tills pappan kom, då fick han leta efter oss.. hur kul får man ha!? Vad är det med dagens barn alltså? Ena studen är de pest o pina och sen en stund efter är det puss o myskalas.. hehe Är givetvis tacksam att barnen uppskattar mej o visar värme och kärlek, värmer ju vems hjärta som helst, inte sant!? men alla baciller, snart blir ja väl immun mot alla dagisbaciller :) Men glad för att de gillar mej.. naaw.. går runt o tänker på sånt ibland... ja e bra! bästa fröken till o me, enligt förälrar o barn.. me like, me like! Hörde det från en förälder senast idag.. *sträcker på mej* :)
 
Efter jobbet idag körde jag in till stan, med förhoppningar om att få träna i lugn och ro. Men när jag kom ner fick ja ju en chock.. WTF! Sjukt möe barn, föräldrar och tränare.. men ställde mej sålångt bort som möjligt för att verkligen tävlingsträna.. men va hände?! Det va dax att få ett psykbryt! Ungar som leke datten i skyttehallen, "fotbollsmorsor" även kallade " kackelmammor" som pratar högt och ljuvligt hur de har det på jobbet o ger sina barn en tumme upp eller säger bra lite då o då... ehh.. tränare som är lama osv.. ahh full kaos.. o då efter mycket hotblickar till tränarna orkade jag inte längre.. Fröken skäll o gnäll trädde fram.. "Nu får det vara nog! Är det inte dax att visa lite hänsyn till oss som skjuter? Inte så jädra enkelt att behålla fokus när barn springer som vildar bakom o skriker osv...". De bara glodde på mej precis som om ja vore dum. Packade ihop mina grejer och stack där ifrån.. glodde inte ens på dom eller sa hej då.. blir så trött på folk som inte tar träningarna på allvar... fyfan vilken dålig respekt för oss skyttar! Smisk o dagens ris till er era jävla onions.. precis som om de själva skulle vilja bli behandlade så?! Not! Behandla andra som du självvill bli behandlad.. just d!
 
jaha efter mitt lilla psykbryt körde jag hem till lyan för att plocka och dona lite, gav mina goa gamla kollega sina inneskor som ja lovat lämna till henne när hon slutade hos oss. Underbara Fialotta! Hade mycket att prata om, missade nästan färjan pga det :) Men lätt värt att träffa henne, saknar henne på skolan. Körde sedan ner till färjan för att för näst sista kvällen passa farmors hus. :) Visst, jag har verkligen inget emot att passa huset, galet mysigt med hus o elda o gå runt och mysa osv.. u know! En mysis som jag uppskattar sånthär :)
 
Imorgon är det jobb som vanligt.. En helt vanlig dag på jobbet + kvällsmöte igen..ahhh denna gången ska vi prata o lägga upp grejer om utvecklingssamtal osv.. alltid är det nått som tar tid.. Har jag riktigt tur så kanske ja hinner ner till gymmet och träna innan mötet. Återstår att se.. Hur har din dag vart idag? Toktrött som en klubbad säl e jag! Hade kunnat somna när som tror ja.. Men lite massage o chill hade ju inte vart fel :) MIn kropp som lider av träningsvärk behöver nog lite "ompyssling" ;) moahhaha.. Men.. ska nog överleva ändå ... Dax att kasta in handduken för idag... Massa pussar o kramisar <3 Kör hårt imorgon people! Puss puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0