Vilken jävla helg!

På fredagkvällen då vi kom upp till Eskilstuna blev det en lugn kväll.. promenad tillsammans med tjejerna.. att vi inte dog, fick för oss att vi skulle gå efter Cissis gps, amen jössös, den ljög ju helt för oss haha så det blev minsann en långpromenad. Tur man hittar någolunda i E-tuna, mysig stad! Iaf.. sen blev det kvällsmat och slappe på hotellet den kvällen.
 
På lördag va det ju månadstest, en viktig tävling.. och misslyckades helt kan jag väl säga. Känns väldigt tungt för tillfället, det klaffar liksom inte redigt.. Så det blev en redig grisdag, förbannad och besviken på mej själv hela dan dagen. morr.. tänk va en omgång kan göra mej så tokig.. men men.. lämnade det bakom mig sen, genom att äta kvällsmat på hotellet och basta med gänget. Pust, va riktigt varmt i bastun så man fick springa mellan duschen o bastun hela tiden..  Blev även en stund inne i relaxrummet, där det va en massa soffor o platt-tv o utsikt över ån som forsade utanför.. riktigt fint! Men behövde verkligen slappna av den kvällen för att smälta dagens tävling o kunna ladda om... Kan väl säga att ja somnade gott på rummet sen, tror både Cissi o ja somnade strax efter 22 haha
 
Och så har vi kommit till idag då.. vad hände idag? Bra fråga.. hjärnsläpp idag me, men ändå bättre än gårdagens tävling. Har man liksom ett mål med tävlingen så är det ju trist om man inte når upp till d.. det är precis som en tröskel som är svår att ta sej över, men plötsligt händer det väl.. snart så.. snart.. lite tåla mod o ännu mer träning så släpper det förhoppningsivs. När tävlingen va över idag kramade jag om alla mina underbara vänner för att sedan ge mej av... Resan började väl runt 14.00 o kom inte hem förrän nu.. Nu tänker ni säkert.. hur fan lyckas det ta sån lång tid.. ja ska berätta.. så kan det  gå om man inte lyssnar på mej från början!!!! Jävla småskitar! mmm resan började väl med ett par stämda herrar som visste precis hur man skulle ta sej ut från Eskilstuna.. jo men visst.. började med att köra fel.. o ja satt arg i baksätet o muttlade.. när vi väl tatt oss ut från vackra E-tuna va d dax igen.. alltså hur fan lyckas man???? Trots GPS så kör de fel.. ahhh jag gav upp o tänkte.. förr eller senare kommer jag väl hem..
 
Det är inte varje gång ja somnar när jag åker iväg, men idag hade jag sån skallevärk så ja va riktigt nära på att somna.. men va händer då ? Jo tvärnit, så att alla saker i bussen flyger mer eller mindre fram, alla blir chockade när bilen tvärstannar och kasar en bit.. Råddjur på vägen! Tur det inte händer nått! Kunde blivit värsta grejen.. precis som om man inte redan va lite irriterad sen innan.. blev man ju ännu mer på helstpänd hela resan hem.
Kan väl säga att ja e sådär äckeltrött.. kommer somna som en stock... Ska dock upp tidigt i morgon,blä.. har både cykel o bil hemma på ön.. så ja.. får bita ihop :) God natt people <3
 
Hoppas din helg har varit toppen! Många pussar o kramisar från den lilla trötta <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0