krävande men kanonbra dag

Trots att jag sov ute på aspö inatt sov jag oroligt.. snälla kan nån förklara för mig vad som gör att jag inte kan sova ordentligt.. Idag vaknade jag 04.45 igen.. mmm o låg vaken till 05.00 o då trodde jag att ja skulle upp, men i själva verket skulle jag upp 05.30.. stort suck! Men men, det är väl förmöe uppe i knoppen för tillfället.. släpper väl så småningom.. Och när jag va redo att möta arbetsdagen stack jag till garaget för att ta min lilla pärla dit, men då hade farmors gubbe parkerat precis utanför så att jag inte kunde ta min bil. detta är ju inte sant tänkte jag.. tur som fan att jag hade min cykel kvar på ön, hojade till the work.. gick ju bra det me, men kallt..
 
På jobbet va det full rulle idag, som vanligt med andra ord.. mycket barn och grymt mycket att dona med. Fler hyllor skulle upp och det skulle minsann bli ordning i korridoren/hallen där kidsen hänger av sej. De fick även en korg att lägga sina extra kläder i, blev hur bra som helst.. riktigt nöjd efter dagens slit i både barngrupp och som "vaktis"... <3 till och med föräldrarna stog som holkar i hallen när de skulle hämta sina trollungar.. då måste det ju va ett bra tecken.
 
Efter jobbet idag körde jag hem till min kära syster för att gosa lite. Hur mycket kan man tycka om varandra så som syrran och jag gör.. visst alla har vi våra dagar, men hon är världens bästa syster och världens finaste mamma! Så är det bara <3 Va vore jag utan min babylove <3 O världens gladaste Agge som nu kan sitta alldeles själv o löka sej. mmmm så möe värme och kärlek denna unge sprider alltså... mums!
 
 
Just nu är jag inne i stan och ahh va gör jag?! Jo ligger på golvet med musik i öronen och försöker fokusera på en sak.. plugga.. Matematik, visst låter det upphetsande? Not.. men den skall göras o sen när den tentan är avklarad kommer ja skutta som en tok o bara njuta :) Har även hunnit att städa, vikt tvätt och donat o även gått runt o sjungt mellan varven.. hehe en helt vanlig kväll hos fröken Månsson... En kaffelaffe står just nu framme o ryker sådär underbart... mums! Med lite musik o skaka ass mellan varven kan man ha ganska kul när man måste göra nått som man ogillar ;) hehe.. woop woop! allsång och shake..
 
 
 
Hoppas din dag har varit kanon!? Jag är nöjd med min dag trots att jag beslöt mig för att inte träna alls idag... Får bli träning imorgon istället.. japp! Kan tyvärr inte hinna med allt... Nu ska ja ta mej en varm o do dusch o sen unna mej lite slappe.  Massa pussar o kramisar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0