Linköping

Hahahahahah!

Jaha då va man i Linköping efter en seg resa.. Väl framme va det sjukt mycket folk och galet varmt i lokalen, hoppas dock på att det är behaglig luft inne i hallen. Kontrollerna gick snabbt och smidigt, inga problem där :) Efter att ha ställt iordning en plats där man ska byta om i morgon gick man mest runt och kollade upp grejer så det stämde. Givetvis va det ett fel på listorna gällande lagtävlingarna, de hade missat att stoppa in mej i damlaget *smäll på fingrarna* men nu är det fixat.. Inga tränare från oss som fanns på plats, här gäller det att stå på sej o ta saker i egna händer. :) När problemet va löst gick jag mest runt och flummade och pratade med alla skyttekompisar <3 Kollade på saker som ska satsa på att köpa, typ ett nytt stativ, mmm ett rosa helt underbart vackert.. en annan sak är en bättre bakkappa, men känner att det är nått man får ta inför kommande säsong (hösten).. kanske kan ha nått att pilla med under sommaren.

Efter ett tag blev cissi och jag hungriga, så vi snattade bilen medan de andra lökarna skjöt. Det första vi såg va donken.. vilket inte min mage redigt tycker om.. magen knorrar säkert 5h efter man ätit.. inte ok med den flåtiga maten :( tur man inte äter det så ofta.. *phuuu* Iaf.. innan vi tog oss in till donken, det va en prosidur för sej. Cissi som körde köra in på första vägen som dök upp... oväntat nog såg vägen väldigt konstig ut, mötte en cyklist.. mmhhm, vi hade helt enkelt hamnat på en cykelväg! HAHAHAHHA ahh jävlar, folk stirrade och just då fick jag den känslan "Sveriges värsta bilförare" hahaha ahh jävlar va vi skrattade, hade nästan lust att segla ner på bilgolvet.. skrattade så vi knappt luft! O när vi skulle ut från denna cykelbana va det rött men Cissi körde ändå och sa: Ja va då, det röda lyset gällde ju cyklarna! HAHA!

Efter denna lilla spännande bilfärden och matstunden hände det ingenting anmärkningsvärt... Vi begav oss in mot staden för att shoppa.. Där gick vi i godan ro och lullade, kändes som vi hann avverka hela stan på nån timme :) Det fick bli 2 st jeanstights och ett tjusigt linne :) ahh rätt nöjd faktiskt! OMG sen gick vi in i en skoaffär, don´t remember the name.. men ohh, hade kunnat köpa de flesta skorna där.. det va verkligen allt ifrån fina "finskor" till snygga vårskor, typ converse.. Känner nog att det möe man vill köpa nu :) tss.. Men tänker er allt dessa skorna o sen ett par snygga shorts till sommaren :) säger bara "grrrau"!

  



Ikväll ska ja käka på resturangen här på hotellet sen ska ja nog banne mej ta o simma lite grann och basta :) Bor man lyxigt gäller det att man oxå unna sej lite av d som finns tillgängligt här på hotellet :) Givetvis ska ja glutta på gladiatorerna som vanligt.. *dregel dregel*
Hoppas er dag har bjudit er på ett par skratt eller lugn och ro.
Puss o Kram


Kommentarer
Postat av: J

Snyggt linne! P o k

2012-03-17 @ 21:00:00
Postat av: Anonym

Thanks :) nått enkelt bara :)

2012-03-17 @ 21:16:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0