Lång, men helt ok dag...

Ännu en lång dag för lilla mej :)

Alltså det är ju helt galet va varmt och gytt det vart idag, har inte ens vågat kolla på termometern men varmt va d. :) ska inte klaga, det sjuka är att det vara är mars! Nu som först slängde ja ett ögat på termometern hmm 12.4 grader varmt och klockan är runt 21... OMG! sådär fesljummet ute! bläk!

Efter ännu en lång dag på jobbet hann jag med att cykla in till stan för att kolla hur det va i lyan.. en jädra massa reklam och räkningar. sweet.. hej och välkommen hem typ ;) Räkningarna betalda (check) duktigt av mej! *fniss* även sparandet är insatt ;) well done. När ja vart hemma sisådär 20 minuter hojade jag vidar bort till loket och där va det relativt lugnt. :) Idag fick d bli mestadels konditionsträning. 1h löpband (promenad med lutning) och lite mage o armar.. typ det gamla vanliga :) Svettigt värre! Lagom när ja gjort mitt kom Martinis ner och mötte mej vid bandet o kollade om ja skulle göra henne sällskap hem... vi bor ju trots allt grannar (gatorna). :) Så det gjorde jag. gobit!



När ja kom hem till lägenheten igen blev det dusch o en packad väska med kläder till ett ev... wedding och lite andra myskläder :) På färjan över lyssnade ja på lite musik och kände mej lite smått som en bonne, baggerjeans o två huvtröjor. Men what ever, ja e den ja e o skiter fullständigt i vad andra tycker om min "mysstil" mohaha.. :) varför försöka snygga till sej när man e lagom sliten !? ;) tsss.. naturligt vacker, eller?! tss. Iaf.. hojade hem till huset och drog på mej slappekläderna, fixade lite eld o bara andades lugnt :) Känner på mej att ja kommer somna som en stock :) Förhoppningsvis kommer ja vakna tidigt pga att ja har sovmorgon... morr.. men vaknar ja så gör ja det.. då får det bli en kaffe på trappan och bara njuta av solstrålarna som träffar mej.. *Mys*...

Hoppas er dag har vart brao, nu ska ja chilledilla.. massa love <3 Puss och gull <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0