äntligen fredag!

Bättre sent än aldrig att skriva i bloggen :)


Dagen har bjudit på fröken skäll&gnäll, men även lite lite ljusa stunder. Det har ju ändå vart fredag.. kom igen nu.. Underbart väder att leka ute med ungarna.. tänk er från 09.00-15.00 va vi ute på gården och hade det fantastiskt. Vattenlek, datten, rita och en massa andra skoj.. varför ska man se problem med att vara ute och göra aktiviteter tillsammans med huliganerna? man ska inte alltid se problemen.. problem är till för att lösas, inte sant!? 8.00- 17.15 där har ni min dag.. tror ni jag va lagom trött när ja slutade då? mmm det va jag, minsann! När ja kom hem stressade jag runt som en tok för att hitta ett par kläder som skulle passa till tjejmiddag och bio.. fick bli nått enkelt men ändå stilrent :) Ahh tro det eller ej!!! jag testade en ny pizza! Kommer knappt ihåg när ja bytte stil/smak/val av pizza senast, har alltid kört det säkra kortet.. men lite skoj att variera sej ibland :) Efter lite pepp från tjejerna valde ja en ovanlig pizza som slank ner. :) Thanks :) Vågat! hehe

Efter mauten blev det då bio... "Hunger games".. kan tycka att den va lite lång.. sisådär 2h 22 minuter.. Man visste typ nästan hur filmen skulle sluta redan i början.. men va fan gjorde det när man hade en köttbit att dregla över i filmen. alltså omg! Ett par bruna ögon som man bara kunde drunkna i.. tänkte: shit ge mej en jävla badring och badanka som ja kan hålla i så ja inte sjunker :) ahh det va smarrigt.. men förutom de lockande ögonen va filmen i övrigt ok me  :) mmm *dregler*. Filmen handlar iallafall om att folk från olika destrikt utses att delta i en tävling som egentligen handlar om överlevnad.. man jobbar till en början i par, en kille och en tjej (mellan 12-18 år), de får visa sina "skills" inför domare osv. de tränas, stylas och avslutningsvis möter de 12 distriken varandra (24 personer) varandra i en tävling om överlevnad.. Tävlingen styrs av domarna, som ser varje händelse live och vilka som slaktas eller inte.. allt ligger egentligen i deras händer... på vägen möter de utsedda personerna hinder och folk mördas för att i slutändan är det meningen att en/två personer skall koras som vinnare av "hunger games". Kolla o se själva vad ni tycker om den :)

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen o sussa... försöka sova ut.. får se hur det går med det.. Kan säga att när ja vaknar ska ja köra igång en maskin tvätt och medan tvätten gör sitt ska ja försöka hinna svettas lite på loket va meningen.. bra plan :) Vad har ni för plan i helgen?

God natt och tack för en fantastisk kväll tjejer.. Martina, Carro, Agnes och Emelie, massa kramar till er <3
Puss o gull


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0