min lediga torsdag :) full fart!

Hello peolpe!
 
Idag vaknade jag 07.30, oj vilken sovmorgon hehehe eller?! Hmm nää, men vaknade då och kände mej utvilad så då va det ingen mening att ligga i sängen o häcka... Gick upp och packade klart min "lilla" väska och det verkade som om allt som skulle med, är med.. givetvis är det alltid nånting man glömmer, men det löser sej alltid! När allt va klart drog ja på mej träningskläderna och gick ner med väskorna i bilen, slängde soporna och såg till att allt va i sin ordning innan ja körde.
 
På loket idag inledde jag med lite träning av mage (250 situps) o armar.. skönt, suger fint i kroppen må ja säga :) avslutade min träning med att köra 5 km intervaller.. Känns bättre o bättre för ja varje gång ja springer. Igår minskade jag tiden med 2 minuter och idag med hela 5 minuter från gårdagens tid. Egentligen spelar tiden ingen roll för mej, men blir det bättre är det bara kul.. ;) Så skönt att va där på morgonen o träna, slippa en massa "onions" som hela tiden ska börja prata och ahhh löka sej. :) Efter att ha svettats klart gick jag upp och duschade och satte mej i bastun, galet gytt ska ni veta! <3
 
När ja va klar på loket körde jag o tankade min lilla raggabil, köpte blommor till min kära kollega som fyllde 54 år <3 Grattis Inger! ;) Tack Martina för att du satte ihop det så fint! :) Rosa så klart, det va ju ändå jag som fick bestämma över hur det skulle va :) moahaha! Under locket är det vita fina stenar och den gröna slingerväxten, lättskött och vackert! <3 Hon uppskattade både blommorna och presenterna, bra där!
 
 
Hann även med en gofika/lunch (räksallad) hos Martina på hennes jobb. När klockan va 12.27 satte jag mig i bilen för att köra ner till färjan för att se efter hur många bilar det va. Färjan va försenad pga nya skeppare, så den kom inte i land förrän 12.30 så jag hann faktiskt med den färjan ut till ön. sweet! Väl ute på ön lämnade jag av mina väskor och klädde på mej lite finkläder för att gå bort till kollegan, fick även med mej mami och Ida ;) Mami och Inger är nämligen kompisar ;) gobitar!
 
Nu har jag bara en sak kvar att göra idag o det är bara tvätta min extremt skitiga bil :) Får se om ja åker in till stan för att chilla där eller om ja stannar kvar här ute, beror lite på när mitt första barn kommer imorgonbitti, min kollega ska kolla upp det åt mej, hon jobbar nämligen till 5. Snacka om att ha bra kollegor <3 Äsch, spelar ingen roll när ja får kliva upp, är ändå på benen snabbt :) frågan är bara hur lång dagen blir!? 07.00 -17.15 eller 7.30-16.. hmm. Timmar hit o timmar dit, kan va bra o veta eftersom ja ska åka på min lilla "turné" imorgon efter ja slutat jobba :)
 
Hoppas att er torsdag har varit kanonis! <3 Massa pussar o kramisar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0