goa dagar...

Dagen inleddes med att ja blev hämtad av en kollega, för att köra och handla grejer till fritids. Imorgon som jag tidigare nämt ska vi ha Hawaiifest tillsammans med kidsen.. Det kommer bli hur lyckat som helst! Tänk er Hula-Hula, musik, "hela havet stormar", drinkar skall göras ( juice o frukt o paraplygrejer), Limbo, göra blomhalsbandSt o andra roliga leker o pyssel.. vi ska avsluta Hawaii-temat med filmvisning.. Lilo&Stitch :)  Här är ett litet smakprov på vilka grejer som kommer upp på väggarna osv, tex; vår Totempåle "Totte"!
 
 
När vi gick där i affären o handlade fick vi en snilleblixt :) Lökig som vi är, kom vi på att vi skulle ha en skattjakt! När vi kom till jobbet igen satte vi oss och skrev ner lite uppdrag som barnen skulle göra.. :) Det va nämligen såär att "Saltöspöket" hade skrivit ett brev som visades upp i kanonen, så att alla barn kunde läsa brevet.. Barnen blev sedan uppdelade i tre olika grupper för att de sedan skulle utföra prövningarna, för att sedan få rätt "kod" till skattkammaren där spöket (jag) satt med skatten. :) Ja jössös va roligt det va att se ungarnas miner när de fick se spöket *asg* De hade va jag o mina små spökbarn som höll på att härja i stora salen sen :) Mina kollegor hade sjukt skoj åt oss, men va fan.. får väl bjuda på sej lite :) Kollegorna deltog givetvis i skattjakten, de va utskeppade till de olika uppdragen :) sweet!... som ni förstår har jag haft en helt fantastisk dag på jobbet <3
 
Efter jobbet körde bort till loket för att ånga på, Martina mötte upp mej där me.. så vi körde på som fan :) Idag körde ja armar (stång & hantlar & dipps), mage (300 situps med tyngd) och kondition ( totalt 1h spinning). Va riktigt gytt att träna idag me, träningsvärk som heter duga! Me like! Kul att ha nån att träna med oxå, thanks Martinis! Kul att ha nån att prata med och pusha o få bjuda ett fniss eller två :) <3 Shit va flitiga vi är!
 
 
Efter gymmet körde ja bort till Cityhallen för att handla mat, Martina o jag skulle nämligen käka kvällsmat ihop.. tss alltid lika skojsigt o mysigt! Idag fick det bli kycklingpaj, som innehöll chicken såklart, paprika, svamp, tomat, zucchini, chili-paprika cream fraish och lite kryddor ovanpå. :) Riktigt smarrigt! Såhär mysigt kan det se ut en torsdagskväll <3
 
 
Imorgon ska jag efter jobbet "skippa" träningen, för att istället roa mej tillsammans med Martina, som är barnvakt :) Vi skall ha redagsmys :) Tror även att helgen är ganska planerad. Svampplockning, träffa familjen addams, träna o kanske till o me chilla :)
 
Hoppas ni haft en toppenbra dag!? <3 Massa pussar o kramisar <3

Kommentarer
Postat av: J

Tror att du kommer skratta mest på bion, maten ser riktigt smarre ut juh!

Svar: hehe ja misstänker me att ja kommer garva som tusan :) ahh maten blev kanongod, mätta som tusan blev vi.
Emsan

2012-07-20 @ 04:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0