"byggare- Ems"

Idag har ja lekt byggarbetare tillsammans med papput. :) Vi reste 2 st långsidor, satt takstolar, satt lite panel, satt ribb på halva väggen och målat osv.. sågat sågat sågat.. alltså man skulle fan haft glasögon på sej hehe.. fanns ett par gula skyddsglasögon.. men hade ja satt på mej dom hade ja känt mej som han i filmen "Beck", ni vet grannen som säger "ska du ha dej en stänkare" o det hade inte funkat när man hade byggt och hållt på med maskiner osv.. Hade bara stått o tänkt på det och asgarvat.. så nej tack! Är man en vikig så är man!
 
Trots regn och en massa människor som kommit och gått, har vi hunnit med mycket :) Bra Teamwork! Imorgon om det är uppehåll skall vi fortsätta byggandet :) Det är nämligen ja som e "cäääf" och papput är min såkallade lärling.. hehe.. han säger det iallafall. Jag styr & ställer, puschar och är positiv till allt och ger inte upp i första taget. Känns hur bra som helst och papput är så glad att han haft min hjälp... <3 Kan säga att man är helt slut nu efter en del dag med med snickeri och slit... men en skön känsla :)
 
 
 
 
Grillandet idag blev inställt hehe både martina och ja kände oss stega och trötta efter denna slitsamma dag och vädret va inte heller det bästa.. Får se om vi kan ta det nån dag framöver ;) Idag har det även varit Aspödagen! Musik, underhåll, tävlingar, försäljning osv, "pling pling" tåget har även kört fram och tillbaka här ute på ön. Trevligt..jag har faktiskt inte vart där nere, för då hade ja satts i arbete av min förening.. Nej tack, har bättre saker för mej ;) Har ställt upp varje år så kände att det va dax att få lite ledigt från det och istället umgås med papput o mammut mfl :)
 
Imorgon fortsätter arbetandet, full fart! :) Sen får man se vad morgondagen bjuder på! Hoppas att er lördag har vatt go. Nu ska ja ta och bubbelbada och slappa resten av kvällen.. Massa pussar o kramisar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0