Borås-Älmhult-Home

Nu har ni säkert väntat ivrigt på mitt inlägg, ja skyller på den tekniska världen :) Nä men täckningen uppe i Sjumilaskogen har inte varit den bästa... Här kommer lite om hur det har varit! <3 Enjoy!
..
 I går vaknade vi 07.00, natten va bättre än de förra.. deras snarkningar har varit mycket mildare än tidigare av resan. Vi packade ihop våra grejer och gick sedan ner för att äka hotellfrulle, smarrigt värre! Varje gång ja sover på hotell, förknippar ja det med att jag är på tävling.. men inte idag :) Käkade stadig frulle tillsammans med farmor o mami <3 När vi hade sänkt frullen gick vi ut med resterande av packingen. Klockan va inte mer än 09.00 när vi va klara o redo för att bege oss bort till Knallelandet, som öppnade kl 10.00.. O på den timmen passade vi på att våldgästa fam. Harju- Seppinän (mammas kusin) som bor granne med alla affärer :) Vi blev bjudn på kaffe och snackade en massa minnen, shit vilket mysigt moment.. kommer knappt ihåg när ja va där sist, måste vart då ja va väldigt liten och kampade på deras baksida.. I remember that :).. När klockan va över 10.00 pös vi bort till alla affärerna.. Målet va att ja skulle hitta mej ett par jeans, eftersom ja lyckats spräcka ett par i grenet, ehh hur man nu lyckas.. gamla o sletna jeans... Hittade mej ett par riktigt goa jeans o det stora +:et va att ja kunde ha en storlek mindre än tidigare.. blev nästan lite happy där :) weeei! O när ja väl fått upp "shopping-ångan" gick jag in på lagerhouse o där hittade jag fräsiga presentpapper, grejer att sätta på mina kakelplattor o lite annat smått o gott :)
 
 
 
När vi väl tatt oss ut från shoppingrundan traskade vi bort till parkeringen, alltså att ja inte dog.. alla såg en lapp på framrutan, vi tänkte neeeej inte en parkeringsbot.. men det va det inte! Mohahahaha.. ni vet ja skriver mycket om folk som är lök eller onions.. same shit liksom.. "Lökholmen" hette ett ställe som gjorde nån reklam för nått.. LÖKHOLMEN, måste helt klart va det stället som de släpper av alla onions haha.. alla lökar samlas!!! hahahah!
 
Nåväl, efter skrattanfallet blev det rakavägen bort till äventyrsbadet för att hmm ja slappa. :) Det va faktiskt relativt lugnt där, tills vi kom. hehe skojar! Vi kröp ner i ett bubbelbad o låg där ett tag, shit va skönt. Bubblade säkert 3 ggr o simmade en runda i den stora bassängen. Vi hade nog tur 2 gånger av 3 i bubblet.. den sista gången satt ja typ som en holk. Hela familjen Arab plumsade i bubbelbadet, vi snackar alltså säkert 12 personer till.. tror ni barnen visste vad relax va då? hmm knappast.. de hoppade, skvätte o hade sej o alla andra brydde sej inte.. morr! lite respekt tack! När bubblet slutade gick de flesta upp, ja satt kvar för att vänta tills familjen Arab klivit upp.. omg.. då kom det en unge som tatt sats från andra sidan av bubbelbadet för att glida över på min sida.. ehh WTF! Slutade med att han stoppade precis i samma höjd som mina "airbags" o som ingenting reste han sej upp o pös iväg.. va tänkte han där liksom? hehe ja.. snorunge!
Farmor, mami och jag tog våra handdukar för att sedan gå in till omklädningsrummet, då farmor och ja stannade till och tittade upp mot rutschkanan.. vi tittade på varandra o bara skattade.. hur fan skulle det sett ut med en gammal dam och jag kom åkandes o landade precis framför alla kids och en barnvakt.. o på väg ner, ett himla hallåande, värre än barnen.. hehe visst det hade vart superskoj, men hade nog hamnat i den där "onion facket" så vi gick bara vidare.. hade vart en rolig syn! <3 Älskar farmors galna fantasier<3Här kommer kärringpoolen, där vi låg o njöt :)
 
 
När vi va klara med badet kastade vi in mami i baksätet och farmor parkerade vi i framsätet.. Resan mot Älmhult hade då börjat.. Ja körde säkert 20 mil eller nått, kan väl säga att mami och farmor va rätt slut, de somnade titt som tätt, de turades om att somna.. precis som snarkningarna. :) gobitar. Vi stannade givetvis till på Ikea på hemvägen, men blev en snabbis ..Väl hemma hos Krister blev det grillning.. grillad korv o revben osv.. smaskigt! Thanks! Mätt och belåten o superglad för att ha fått åka med på denna galna mini-semester <3
 
Idag va vi på Ikea igen ;) ASG! Detta blev dagens nya inköp <3
Mina tavlor får ja försöka sätta upp nån annan dag, sånt är ja inte så haj på :) Kan inte hinna med allt heller idag...
   
 
 
 
Idag fick det minsann bli invigning av mina nya jeans : )Sweet!
 
BoRtA bRa MeN hEmMa BäSt! :) <3 Hoppas ni haft en fantastisk dag! Nu ska ja hem till familjen Nordström och chilla. Lite senare ikväll blir det hem för att pilla klart med det som ja inte hann innan vi tog färjan ut till ön.
Puss O Kramis

Kommentarer
Postat av: Martina

Likadan kakeldekorr som mig, snyggt!

2012-07-10 @ 21:15:10
URL: http://martinakilimanjaro.blogg.se
Postat av: Anonym

Japp, gjorde ganska mycket :) finfint! Ska bli sköj att ses imorgon. Kram

2012-07-10 @ 23:02:45
Postat av: J

Hoppas att du och ni har haft det mysigt!

2012-07-11 @ 00:31:45
Postat av: Anonym

Va en mysig resa, lite kvalitetstid med dom <3

2012-07-11 @ 08:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0