vad hände!?

Ja den frågan ställde ja mej imorse när ja vaknade.. va fan hände egentligen..
Vaknade med halsont och 38.6 graders feber... WTF! detta ingick då minsann inte i min planering över vad ja skulle göra i helgen :( Hur roligt va detta då.. Så ja började dagen med alvedon, halstabletter, frulle och även lite kåvepenin för halsen. På jobbet går det nämligen halsfluss, halsböld och vanliga influensor. Bläk! Bara för att man slappnar av efter en sjukt intenssiv vecka :) typiskt! Aja, bara att bita ihop och krya på sej, inte sant!? Ska inte inte klaga, det är onödigt... finns de som har det värre.. e man tålig så e man :)

Well att bara ligga hemma och slappa är inte redigt min grej, galet dålig på att vila. Men har hört att det är bra o göra d ibland :) Efter att ha tatt en snabbis bort till Cityhallen är ja nu hemma.. Alltså fy tusan va folk det va där! Blandad kompott av folk, men till 70% va det pensionärer. Jag skulle givetvis råka ut för att bli påkörd av en fucking rullator och damen bara spelade ovetande.. morr! Jag stog nämligen och la upp mina varor på bandet, la ifrån mej korgen och skulle sträcka mej efter halstabletter, då tog hon tillfället.. pang rakt på min hälsena.. Alltså ja visste att pensinärer är kända för att köra på folk i affärerna.. men va tusan.. kan man inte vänta lite.. varför så brottom, vad har de o stressa om!? Ja hann ju knappt göra färdigt mitt innan hon va strax efter mig igen heheh.. aja, ja överlevde iallafall shoppingturen.. Nu ligger ja nermoffad i soffan igen, skönt.. Alison ligger innanför täcket o myser... gose!

Imorgon hoppas jag att ja har blivit lite bättre, så ja slipper ligga här o dega som en geléklump :) hihi Hoppas ni allihop får en brao lördag.. nu ska ja gosa vidare med Alice.... <3 Puss o kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0