*Fniss fniss*

Hahahah vilken dag!

Trodde ja skulle skratta ihjäl mej i eftermiddags :) En kollega började sjunga och spela guitarr, vilket va otroligt falskt! Så två små killar pinnade iväg till ett annat rumt för att leka, vilket ja me hade gjort.. för det va ingen ljuvlig stämma... Iaf.. Efter en stund tänkte ja hehe omg va tyst det är i rummet, ja kikade in och såg 4 fötter som stack ut från kojan.. Ja kikade in och där satt två busungar, båda 1 1/2 år.. med ett lepsyl i handen.. ehh WTF fick de den ifrån... ehh jo ifrån en praktikant som hade tappat det. Ja kröp in i kojan och tog hand om lepsylet o tittade noga på de skyldiga, då kom det dära oskyldiga flinet från de båda.. :) Så medvetna hehehehe.. Berättade det för deras föräldrar o de bara garvade.. tur inte lepsyl är farligt :) Mötte sedan den ena trollungen i affären han bara flinade och pekade på mej :) Älskade barn <3

Förutom alla bus på jobbet hade det varit kanon, tog även en promenix på 30 minuter under rasten, galet skönt och uppfriskande. Efter jobbet körde ja home, gjorde eld i spisen och drog på mej slappekläderna... :) Blev även en runda ner till Ida och Martin, där skulle då få in den nya vedspisen i köket, mysigt värre! Sen körde vi ett varv runt ön för att kolla läget, besökte farfars grav.. lika fint som alltid <3 Nu ligger ja o taggar inför wipeout som börjar kl 20.00. Wohoo!

  

Ohh precis pratat med farmors brors fru, OMG säger ja bara.. den damen kan prata.. skoskav i öronen... förlåt... så är det iallafall.. Underbar släkt man har, alla pratar sönder en :) Hellre det än att de  inte hör av sej alls.. har man en nära släkt så har man, det får man va glad för.. inte ofta man ses så då får man minsann bita ihop.

Hoppas att er tisdag har varit kanon <3 Puss o Kramisar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0