Lagom seg dag!?

Dagen började då mobilen tutade för mej, mysigt.. hehe kl 07.00 blev det uppstigning... på med lite slappekläder för att sedan kört bort till the bloodsuckers :) Kom dit där 20 min innan ja skulle va där, men va gör det liksom :) Skönt att ha det överstökat! Satt där i ett par minuter innan det va klart, tog en varmchoklad efteråt.. Kan säga att det va en tjej som ja inte brukade ha.. o va gör människan.. hon tar i den största ådran som hon hittade i armen, ohh inte det stället som de andra brukade ta i... o det värsta va att stack otroligt långsamt.. tur man har hög smärttröskel annars hade ja nog dött :) Efter besöket körde ja ett ärende till skolan för att lämna av papper och så..

När ja kom hem runt 08.30 tänkte ja.. ohh va skönt det ska bli att krypa ner i sängen igen och få lite sömn :) Låg där i 30 min innan min kära syster kom inrusande i lyan, undrade om vi skulle ta lite frulle.. mmm ok.. Scones och te.. smarre.. men... när ja rusade ut i köket för att fixa med grejerna bara snurrade alltihop.. fick lägga mej på soffan... att ta det lugnt e nog inte min starka sida :) Men efter besöket la ja mej sedan på soffan för att ja.. ta det lugnt.. vilket ja lyckades med.. men nu känner ja att det börjar krypa i kroppen... Rastlös så in i baljan! Tankar som snurrar i huvet e ifall ja ska dra till skyttet o ställa mej o panga ett par skott.. men så fick ja höra att de har vinterläger där..hmm suck suck suck... frågan e om man ska ner där iallafall eller ta det i morgon.

   

haha tycker varjegång att det är löjligt att få ett stort bandage, av ett nålstick.. Men det e ju bara för att d inte ska spruta ut en massa blood hehe för att nålen vi snackar om e alltså inte speciellt liten :) kolla in hålet i armen hehe :) mysigt :) Får se det från den positiva sidan, alltid nån man räddar :) Soffhäng med slappejeans och raggisar hehe fettnice ;) Hoppas ni haft en toppendag.. <3 Nu ska ja börja med att laga mat, sen packa resväskan så ja slipper göra det sen (swe cup) puss o gull


Kommentarer
Postat av: Henke

Haha.. ja oj vilket bandage hihiii :). Ser mysigt i ut i soffan :) blir avis. Puss

2012-01-02 @ 19:22:58
Postat av: Anonym

Galet skönt i soffan faktiskt :) ja :) pok

2012-01-02 @ 19:32:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0