Goddag yxskaft....

Jo men vilken härlig start på dagen då?! Min dag började kl 08.00, kan säga att ja e glad att ja slutade någorlunda tidigt :)

Hade en kollega som är en redig "smitare", är det inte det ena så är det det andra om vi säger så. Hon har "schemalagd" tid från kl 08.20-10.00 inne på fritids med barnen som är 4-5 år. När hon hon in i barngruppen tro?! Ja skulle säga, aldrig! Hennes ursäkt idag va att hon skulle scanna ett viktigt papper, förstod hon sej på scannern då? Nej! I 45-50 minuter höll hon på med att försöka förstå varför den inte ville som hon hade tänkt sej. Ah att ja inte dog!! Ja hade massage tillsammans med barnen och käkade sedan frukt, efter frukten tog vi på oss ytterkläderna för att gå ut... Då kommer detta ess med andan i halsen o undrade om inte ja skulle kunna göra ett försök... Annars hade ja fått åka in till till en annan skola för att scanna. JAG??? Så ja rusade upp lite snabbt... Till en början är d ju bra om rätt skrivare än i lagd för att kunna skriva ut, dess utom krävs papper! Jo men hallå blixten... Detta tog mej alltså Max 2 minuter att fixa 15 kopior av detta. Helt otroligt o för henne nästan 1 h. Kom ner med grejerna o la de på hennes bänk, då utbrast hon: jaa Emma!!! Ja skulle bett dej första gången o så log hon.

Hon lämnade mej även med alla 14 barn i hallen när vi skulle in, för att hon hade ett extremt viktigt samtal att ringa.. (frisören). Även där fick ja ju styra upp allt... Shit vilken dag! Skallevärk! :) nu sitter ja på färjan iaf o ska åka in o träna... Skytte, coreträning(mage,rygg) och spinning. Avreagera sej lite haha :) hoppas då inte ni haft en sån lökig dag?! Skrattretande :)

Puss o gull på er <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0