spännande :)

OMG! snö snö snö.. skulle det komma mer eller skulle det bli mildare!? ahh ja har redan fått tuppjuck om ja ska va ärlig. Även idag fick man ju ploga sej ut, skrapa de där förbannade rutorna.. fick ju nästan kramp i armarna.. jees! Hade satt i gång bilen för att den förhoppningsvis skulle bli aningen varmare medan ja skrapade och borstade bort all snö.. sakta men säkert kom det fram en liten blå bil :)

Även idag har det vatt toppenbra på jobbet, lång dag men alldeles utmärkt. hehe idag fick jag inte gå hem för en unge och en annan liten kille ville att ja skulle följa med hem.. han steppade och skrek när pappa skulle komma o hämta honom :) sa till den goa ungen att vi skulle ses i morgon... Han höll om mej hårt som tusan hehe och pappan försökte lossa honom från mej hehe.. är man poppis då eller vad!? slutade med att ja fick en hejdå kram och en puss på kinden :) <3 älskade barn! En annan spännande sak som hänt idag är att brandlarmet lyckades gå 2 gånger bara på 1-2 timmar. Stackars brandmän!!! Dessa män hade jobbat natt och skulle hem och vila.. *pffft* vila är tydligen överskattat.. Orsaken till att det första larmet gick var att kocken stekte biffar, lite för bra! och innan kocken ringde 112 ... han stog o dagdrömde, slutade med att en annan kollega fick ringa haha! ok, efter att de stackars trötta brandmännen hade gjort en koll och checkat läget fick de gå hem och vila!? eh en stund iallafall.. vi ringde ett samtal om återställningen för blinkandet.. då svarade en gubbe att han skulle fixa det.. ehhh hallå vad är det frågan om!!! Han fixade minsann inte blinkandet utan han drog av misstag igång larmet en gång till, vilket betydde att brandbilen fick komma ännu en gång.. suck.. hur svårt ska det vara?? Spännande dag för både barn och vuxna :) 

Efter jobbet va man ju galet trött i både kropp o själ, men det hindrade inte mej för att köra ner till loket och kötta lite core och armträning. Fettnice!!! Nu ligger jag och chilledillar i soffan. Har ätit och tvättat me.. shit pommes va bra jag är! Ska bara hänga upp tvätten nu och sen pälsa på mej lite mjukiskläder så ja inte ligger här o fryser..

AAHH ahahah måste berätta en annan rolig grej.. Alice har fått nya leksaker.. yeah.. två små musar ;) moahaha! nä nu e ja trött. Men en vit och en grå. Hon kastar, hoppar och springer runt med dessa leksaker. Hon trodde nyss att hon va en hund eller nått.. hon kommer upp med en mus och lägger den precis vid mej, piper och vill att ja ska kasta den.. jag gör det.. hon kommer sen snabbt tillbaka med leksaken och vill att ja ska kasta den igen.. :) sötelök!

Hoppas ni haft det superduper, nu blir det mys <3  Puss o Kram


Kommentarer
Postat av: J

Duktig du är

2012-02-15 @ 20:31:26
Postat av: Anonym

Visst är jag :)

2012-02-15 @ 21:22:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0