blir så förbannad

Alltså ibland blir jag bara så trött på mej själv, vad är det som händer egentligen med mej? Denna dagen har faktiskt varit hur konstig som helst, väckt mina inre demoner, fyfan! Kände nästan hur hornen böjade sticka ut!
 
På morgonen skulle ja vara lite hurtig så ja kom till gymmet redan vid 7.40, bra där.. Körde kondition och armar.. När ja va klar gick jag ut till bilen märkte jag av förvåning att det va nått på rutan.. va i självaste helvete! En böter på 500 spänn.. aldrig i livet tänkte jag.. gick in på gymmet igen med stormsteg och märkte direkt att ja inte va ensam om att ha fått böter.. (det är gratisparkeringar). Personalen som arbetade där sa att vi skulle lägga en överklagan över detta, eftersom gymmet och de som har hand om parkeringarna kommit fram till, att man som tränar/jobbar på gymmet ska få tillstånd att parkera där efter öppettiderna på gymmet (6.30-21.30) Men tydligen så hade det blivit fel med skyltarna så att alla 7 bilar som stog parkerade ska lägga in en överklagan så att vi slipper punga upp pengar.. Ahh ja blir så förbannad... Detta va den första saken som fick mej att tända till på alla cylindrarna i kroppen... fuck! *fräääääs!* Klorna ute o allmänt på hugget!
 
 
Den andra grejen hände då siss och jag gick på stan tillsammans med Agnes <3 Vi svängde inom alla affärer ni kan tänka er, till o me bolaget.. tänkte nämligen bunkra upp lite ;) o nu kommer d.. När vi kommit hem till min gata skulle ja kolla mobilen.. waaaaaaaaaaaaaah! WTF vart är min mobil.. ja kände igenom hela mej, kollade väskan, påsen men det gav inga resultat.. ohhh nej! I 25 graders värme tog jag raska kliv bort mot bolaget igen för att se efter som ja glömt mobilfan där.. jajamen.. pinsamt eller vad? Va är det med mej egentligen.. verkar ju inte vara min dag alls! Suck.. orkar inte med mej själv ibland, toktrött på att hela tiden glömma saker osv. Väktaren som jobbade inne på bolaget bara garvade åt mej när ja kom inrusande, igen! hehe "du har inte glömt din telefon va?" ehhh hur kunde du gissa d? aaaaah! Svarade honom: "Helt allvarligt lider jag nog av alzheimers " :) Sen bara garvade de åt mej, förstår inte detta :) suck.. Gick sedan med raska steg hem till min gata igen där siss o agge stog o väntade på mej, ja packade in allt i bilen och körde ner färjan för att åka "hem".. Där unnade vi oss varsin glass, kände att ja behövde det.. *pust*
 
Väl hemma blev det till att måla för min del o sen slappa resten.. tycker det vart en fruktansvärt dryg och jobbig dag. Resten av kvällen ska ja kolla på OS och bara va... Blir kvällsmat med familjen addams, mysigt.. känner att ja behöver tagga ner lite grann ;)
 
Hoppas er dag har varit finare än min *asg*.. Kan bara bli bättre?! :) Puss och kramis <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0