väckte minnen :)

Tror ni påsken väckte ett par minnen sen man va liten då? ahh! Ida, Jag o Martin besämde oss under dagen för att klä ut oss till påskakärringar lagom till middagen tillsammans med familjen addams :) Martin sprang ut för att fixa ett par kvastar.. Fick bli två stycken.. en kvast för familjen Nordström o en för mej.. X2000 va det... vilken raketfart det va i de kvastarna alltså :) Vi packade in alla grejer i bilen o körde bort till mamis o papis hus.. tog sedan kvastarna o galloperade bort till farmors :) HAHA!!! mami fick syn på oss från hallen och sprang snabbt in för att hämta resten av familjen addams! Det  fotograferades medan vi åkte omkring på de hemmagjorda kvastarna.. de skrattade så att de nästan grät... Tror ni det väcktes minnen inom oss alla!? Japp! Sjukt rolig :) Alice kom även galloperande över gräsmattan när hon hörde min röst, men tvärbromsade när hon fick syn på hur vi såg ut hehe.. Hon vågade efter mycket om och men fram för att gosa :)

Efter vårt lilla spexande va det dax för påskmat.. jössös! Alltså det är ju som en liten julafton, maten stog framdukat på ett långbord så det va som en påskbuffé  :) För mig räckte det att ja gick en omgång för att hämta mat, man orkar inte med så möe :) Tror man åt sig mätt oxå det va så vackert och så himla möe mat :) Tyckte farmor hade gjort ett fint jobb! Det bjöds på ett glatt humör och massa kackel som vanligt runt bordet. Alla pratar i mun på varandra o alla lägger sej i andras diskussioner haha, det är som vanligt :) Fräckisar och vitsar o minnen va inbakat i allt kackel hehe.. känner ni igen detta? Precis som alla andra middagar säger ja!! hehe är man hos familjen addams gäller det att vara på hugget :)

Efter alla trevligheter begav vi oss bort till ett par andra "vänner" för att skoja lite med dom, vi tog kvastarna o flög runt lite på tomten, folket inne i huset såg aningen chockade ut!? varför det!? Ni är ju på ön, där behöver man inte vara förvånad överhuvudtaget.. det är sånt man får räkna med.. har man vuxit upp med att påska ut sej o besök ett par ställen så ska man behålla den traditionen :) Stannade där en stund iallafall innan vi begav oss hemåt för att dra på oss mjukiskläderna för att chilledilla. En mycket rolig dag måste jag säga!! Visst kanske inte så roligt att min babylove va förkyld o snorade men även hon uppskattade dagens roligheter :) Det räckte att vi tittade på varandra så kom flinet o glimten i ögonen <3

     
Bild 1) Den lömska påskakärringen. 2) Paret Nordström ger sej av till Blåkulla :) Martin iklädd en sharl till kjol/förkläde.. sjukt bra där Martin hehe!. 3) Selmakatten taggar o passar sej för kvasten X2000. 4) Påskbuffén framdukad!



Lilla jag <3

Idag vakanade man tidigt, vi käkade frulle tillsammans (ida, jag o martin) sen kröp vi ner alla tre i den stora sängen för att kolla på barnfilmer för att vakna till lite grann, precis som man gjorde när man va liten! Fatta vad mysigt.. bättre start på dagen kan man knappt få :) Det är så man önskar själv att man kommer få ha det den dagen man skaffar hus, barn o en underbar make :) Är det helg så är det, då är det ok att krypa ner i sängen efter frukosten o bara njuta av att man är ledig. Nu är vi alla vakna och redo att möta påskdagen.. Vad händer idag då!? Det är det inte en jäkel som vet.. kanske bara njuta lite i solskenet med en kaffelaffe i handen.. Hoppas ni får en fortsatt trevlig påsk.. Massa pussar o kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0