Alldeles varm i hjärtat

Sjukt mysig dag!

Solen har skinit på oss och barnen har varit helt underbara :) Inte illa pinkat för att va en tisdag! Har varit ute möe idag o lekt tillsammans med huliganerna. Tog mej även en helt underbar promenad i skogen på min rast...Vitsippor och blåsippor va precis överallt runt om mig, 2 råddjur skuttade förbi och fåglarna satt uppe i träden o kvittrade.. Är det inte lite vårkänslor man får då!? svar: Joooo! Vackert som fan, gytt jobb man har! Skönt med skogen som ligger så nära! Man blir så hemmablind när man vuxit upp här, så förstår man inte varför alla turister tar en massa kort huller om buller.. men när man tänker efter.. håller med dom! Vi har det sjukt fint här på ön. <3

En annan mysig sak som värme mitt lilla hjärta va när ja satt o gosade med en nyvaken unge.. o ungen tittar på mej med nappen i munnen o säger:- " Emma, jag älskar dej!". Tror ni man blir helt till sej då lr? ahh man bara ler och säger att man älskar ungen tillbaka.. Blickarna fick ju en att smälta. Detta kommer ja leva på länge! Gode tid va mysigt!! Mysfaktor 1000 <3 Hör ni det på ert jobb me? Dagligen säger jag! E man en go prick som mej så är man värd d hahaha. ;) Undra om man kan få låna hem alla underbara barn!? hahaha!

Efter jobbet idag körde jag in till staun för att träna.. japp ni läste rätt.. träna! Kände att det va dax, trots att ja har en sjukt irriterande hosta. Fick bli 1 mils promenad, kan säga att det va lagom lökigt! Ja jössös, efter milen tränade ja benen lite snabbt. Duktig ja va! :) Möe folk som vanligt va det på gymmet.. typiskt.. men så är det alltid på måndagar o tisdagar, att man aldrig lär sej hehe.. Men ja kämpade på bra ändå, nöjd.. Bra Månsson!

Imorgon people är det dax för piratkonserten! Men då kommer bli till den tråkiga biten... det ska ju förtusan regna imorgon... hur kul är det då att gå med alla kids och 4 vagnar! mmm kan säga att ja håller tummarna på att det är uppehåll när vi går till stället.. det gör inget om det är mulet bara man slipper det dära fuktiga, blöta, gnälliga barn osv :) Nä nu ser vi det inte som ett problem, utan blir så knas i morgon så tar man det då o löser det på bästa sätt :)

Nu ska ja dra på mej mjukiskläderna o dra igång en liten eld o bara mysa resten av kvällen. Kanske göra mej en kopp té. :) moff moff! Puss o kram <3 Massa värme o kärlek <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0