lill-lördag :)

God förmiddag :)

Vaknade 07.00 men slumrade till igen... känns som ja somnat, vaknat, somnat o vaknat... ni vet hur det är!? drygt.. men men... dagen är inte förstörd för det :) När ja klev upp idag blev det gröt, kaffe och knäckebröd framför tv:n. Det är fel att säga att man önskar att man vore ledig idag när man vart ledig hela påsken, eller hur!? Bara en känsla, men så är det inte :) Idag blir det en kort o lagom arbetsdag, skönt! Börjar vid lunch och slutar senast halv 5 :) yeah! Urk, idag vill jag minsann inte gå ut med ungarna, regn ute! Räcker att ja va ute o busade med ungarna igår i blaskvädret. Idag skulle man nästan haft en mysdag på jobbet :) Igår när ja nattade småttingarna satt jag ute på altanen va det så mysigt när regnet slog på taket. Mysigt men kallt hehe :) Då går det ögoninflammation och vanliga förkylingar på jobbet igen, får se hur länge man klarar sej undan det * håller tummarna *.

Efter jobbet igår körde ja ner till siss o klämde i mej kladdkaka, onödigt eller vad!? det va inte en bit heller.. slet som tusan på gymmet när ja kom in till stan :) Körde kondition, skuldror och armar. Sjukt skönt kändes det! Idag efter jobbet blir det troligen träning igen ;) Sen får man se vart som händer, ingenting annat planerat.. men tiden går så snabbt ändå så man hinner knappt med nått. Ohh jo, har ju en skräckis att kolla på ju.. så det blir till att släcka ner o tända ljus o moffa ner sej i soffan :) låter som en bra plan va?! Och bara för att det är "lill-lördag" ska ja inte unna mej nått smarrigt, nää för nu har ja gett mej tusan på att ja ska försöka undvika gotte, hehe försöka!! Shit sitter o kollar på ett gammalt program som ja inte sett sen man va "liten", förhäxad :) haha intressant.  

Nähe om ja kanske skulle ta o göra mej iordning inför jobbet kanske.. :) Väskan e packad med träningsgrejer osv så nu är det bara att tuta o köra.. Hoppas ni får en fantastisk dag!

Massa pussar o kramar <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0