Imorgon gäller det

Hej Gott folk :)

Imorgon kommer målanissen, wihooo! Vet dock inte när bara.. Tur ja ska upp tidigt (06.15) så ja inte står i jamikläder typ hehe, skulle vatt nått. :) Har typ tömt köket på möbler, mattor, kaffebryggare, kattmauten osv.. Så nu har Alice sin lilla matvrå i vardagsrummet ;) så nu får även hon kolla på tv till frullen, lyxigt *tsss*. Är så nyfiken på hur det kommer bli i köket, så när ja slutat ska ja skynda mej hem :) Känner mig som ett barn på julafton...
Ska köpa nya saker till köket som tex. matta, tavlor och en fet klocka att täcka väggen med HAHA! Förr eller senare så kommer det bli ett mysigt kök som man typ inte vill lämna för att det är så varmt och behagligt där. Det kommer bli det enda rummet i lyan som har en färgklick i sej :) Fränt! Passar inte färgen kan ja alltid måla om när ja vill :) Mohaha! Är även sugen på att skriva nån fin text på den ena fondväggen.. men får tar en sak i taget :)

Förutom allt funderande kring köket har jag varit ute på Aspö idag o hälsat på, både familjen Addams och släkten som kommit ner från Uppsala. Säger bara: Skönt att vila sina öron, home sweet home! :) Kan bli lite väl mycket kackel ibland. Nu ska ja faktiskt ta o ställa mej i duschen, sen får det bli chilledill resten av kvällen :)

Over and Out/ Love Ems o Alice


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0