underbar dag

Idag inledde vi dagen med en supersmarrig våffla :) Mmm! Den slank ner utan problem. Efter det gick farmor och jag på Ikea, där köpte jag bland annat; doftljus, blockljus, klädkorg, lampor, 6 nya glas(gröna, rätt fräna) oh inte lätt att komma ihåg allt :) Men vi gick där iallafall hmm max 2 timmar eller nått, så det va faktiskt en ganska snabb runda!? :)

När vi kom hem hade dimman lättat och det blev stek nere på bryggan tillsammans med farmor.. Ohh det va så underbart.. Man kunde höra fiskar som hoppade, ekollon som slog till marken, fåglar som visslade på mej, två sportfiskare som hoppades på att få napp :) och en som höll på att klippa gräsmattan... Mmm njuter man då lr?

   

Måste säga att det har vatt en helt underbar dag tillsammans med farmor <3 Imorgon fortsätter förhoppningsvis lugnet här i sjumilaskogen :) Med tanke på lugnet.. för sisådär 30 min sen blåste Krister i ett horn och det lät precis som en brunstig älg.. Stog vid vattnet med farmor och vi båda hoppade till och tänkte, shit nu kommer det en galen älg här.. ska vi bli tvungna att springa ut i vattnet eller hur skulle vi göra haha! Men efter mycket tittande över axeln såg vi att Krister hade otroligt skoj över oss uppifrån övervåningen på huset.. med det stora hornet i handen! hehe ja herre gud att man inte får hjärtinfakt här :) 

Love the place!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0