Redan söndag?

När jag vaknade sisådär runt klocan 6-7 låg dimman tät utanför huset och det va dagg på fönstret.. De färgglada löven singlade ner till marken och man fick en sådandär riktig höstkänsla. Riktigt mysig känsla! 

Farmor och Krister började spöka runt i huset tidigt som tusan, men det är ju inte ovanligt, de hade börjat elda i spisen när jag kom ner för att käka frukost... Kom ner som du är, antingen i slappekläder o dunisar eller en moffig morgonrock, skrek farmor :) Yeah!

På förmiddagen hann vi med att köra en liten visning i sjumilaskogen. När man väl öppnar sina ögon och tittar efter riktigt noga, finns det riktigt mysiga och fina ställen. :) Gamla järnvägar, mysiga promenadställen osv. Vid den gamla järnvägen gick vi i en slags allé av något slag, där föll löven så vackert runt om en och när man tittade upp mot himeln så lös solen på en.. ohh det va en riktigt mysig känsla, önskar ni vore där o kunde få se detta.

  


Om nån timme kör vi hem till Karlskrona igen och när ja kommit hem bli det nog mycket pillande med de nya sakerna som ja köpte igår. :) Kan inte fatta att det redan är söndag!? Tiden har verkligen gått fort, tur man är ledig imorgon! wihooo. Hoppas ni haft en fantastisk helg!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas du haft en bra helg lilla emz :)

2011-10-02 @ 15:46:45
Postat av: Anonym

vatt helt underbart

2011-10-02 @ 18:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0