lite av varje

Idag har det vatt en helt ok dag på jobbet.. hehe måste bara säga en rolig sak som en unge sa till mej efter vilan. :) Vi hade idag 3 barn som inte sov, utan låg på madrass och vilade till en saga.. när den slutade kom fröken Emma på att ahh vi bygger en koja barn! Jaaa skrek dem i kör, det gör vi. Ja bara yes!! Alla rusade in i kojan och där satt vi och fnissade o hade skoj till en unge tittade på mej och sa: Emma dina fötter luktar illa heheh fy fan va rätt hon hade!! Har man gått en hel dag med ingådda skor är det inte konstigt att de luktar lite illa :) Så ja sa hehe.. ha så trevligt barn i kojan så kröp ja ut hehe. Love kids! Tror att man underskattar kojbyggandet alltså, sjukt skoj så länge det varar.

Efter jobbet kom ja hem, slappade en eller två sekunder innan vi drog till syster yster för att löka lite. Där satt vi och snackade lite om hur vi hade haft det idag o lite så.. mysigt.. Nu har ja moffat ner mej i soffan o har fötterna på bordet :) Känner mej lagom nöjd efter oxå ha rensat i gardroben, mycket som slängdes och mycket har tagits hem från min kära syster, saker som ja glömt o lite så. :) Har fortfarande inte redigt bestämt mej vad ja ska ha på mej i morron, klänning lutar det mot.. Hmm svart klänning med skärp kanske.. sen nån go frilla.. men men återstår att se...

Hoppas på att få sova ut i morgon så folk inte börjar ringa mitt i natten eller tidigt på morgon. Imorgon är det min dag som Ida säger, men hallå det är våran dag :) Våran fantastiska dag! Ida tänk på att ja fyller någon minut före dej så alla kommer få sjunga i kano eller va fan det heter :) hade vatt sjukt skoj hehe.. Elle sova ut o sova ut, ska nog försöka åka ut till aspö på förmiddagen för att hjälpa till med alla förberedelser, mat, dukning osv :) Älskar att pyssla och plocka, men hatar att svara i tfn när det ringer.. suck säger ja bara :)  Sjuga och dösnacka i tfn e inte redigt min grej, men man får nog stå ut med det.. man fyller ju som tur är bara år en gång om året :) Spela rulle hur gammal man är och blir, det är ändå bara siffror.. man för sej inte äldre än man gör sej.. älskar det ! 
Har en märklig känsla i kroppen, lite som när man va liten och såg fram emot sin födelsedag.. när man ligger vaken och väntar på att familjen ska komma upp till en och sjunga o ha sej.. så skoj! har inte några speciella förväntningar inför morgondagen, tar dagen som den kommer, Carpe Diem inte sant?!

Aja nog snackat..  Nu ska ja snart krypa ner i sängen efter en lång dag :) Over and out
Tack för en fantastisk dag! ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0