träning o ännu mera träning

Idag har det vatt en härlig dag.. Slutade kl 13.30 och då körde jag ner till saltö och stekte. La mej bland klipporna nere vid vattnet och blundade lite.. Den känslan som man fick alltså av att höra vågorna slå lite mot stenarna och måsarna som flög över havet.. Det va nästan så att jag somnade till där några sekunder. Låg nog där o stekte 1 timme eller nått innan ja drog hem. Hemma blev jag rastlös, så att jag stack till loket för att träna 1 1/2 timme. Det blev löpbandet och spinningcykeln som gällde, svettades som en tok.. Efter gymmet körde jag och plockade upp grabbagänget och spelade tennis, den ena träningen efter den andra. :) Imorron kommer jag nog vara tlött i hela kroppen hehe. Fan va skönt :)

Imorron ska jag nog inte träna, förutom kanske en promenix på eftermiddagen. Känns som jag har kommit igång bra med träningen nu inför beach2011. Får se om det kommer synas nått innan det är dax för plurr i havet :)

Nähe nu ska ja verkligen gå och lägga mej alltså, känner att hela kroppen sviker mej hhehehe :) Hoppas du haft en fantastiskt bra dag och att du sussar lika gott som jag.. hmm undra va man ska ha på sej i morron, blir modevisning för mej själv o spegeln... :) Natti natti.. love.. Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0