Jobbigt att kliva upp

Ohhh va tlött man skulle va idag då, vad är det med mej alltså?! kanske är nån förkylning eller nått på G för såhär jobbigt har det aldrig varit att gå upp 5.15 :) Sitter för tillfället i soffan färdig för att kunna masa mej till jobbet, ska göra frulle till kidsen idag. Gotte! Tittar man ut genom rutorna ser vädret inte så lovande ut, men det gör inte mej någonting :) Skulle tyckt att det hade vatt mys om det hade regnat lite sådär så det slår mot rutorna, mmm då njuter man på hög nivå. Här hemma kan det iallafall inte slå mot rutorna eftersom byggnissarna har satt upp nått jävla fiskenät så saker varken kan komma in eller ut haha.. lökar! Kan dock se att solen börjar skina igenom, men hur stor är chansen att det blir sol hela dagen, passar på o njuter av att se det genom rutan.. mmmm. Har ja redig tur kanske jag få se ännu en soluppgång när jag kör till jobbet, lugnet som sprider sej i kroppen då är såå underbart :)

Kaffelaffe kaffelaffe kaffelaffe kaffelaffe, mmm så säger mitt undermedvetna till mej just för tillfället, stämmer nog bra... + att jag behöver nog oxå ha lite mat i magen för att få igång mej själv..Frukostbuffé nästa!

Idag kör i så det ryker mina vänner, gilla läget såhär tidigt på morgonen! Skulle egentligen bara säga god morgon och önska alla en fantastisk dag på jobbet eller hemma. Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0