God morgon

Jag skrev på facebook att jag skulle sova gott, jojo förmodligen...
Har sovit så illa alltså, att veta att man börjar sent är ju hopplöst för då ligger man ju där och väntar på att mobilen ska ringa.. eller det spelar egentligen inte någon roll om man börjar sent eller tidigt för jag kollar på mobilen iaf.. Det som är jobbigast är att kliva upp då solen skiner rakt på en när klockan inte är så mycket. för då vet jag att jag ska få ligga halvvaken där med solen på en, underbart eller hur!? nja.. lite kanske men nej. Sån morgon hade jag idag, önskar hellre att jag började tidigt varje dag.. :)

En annan sak som ja stör mej på fortfarande är att jag fortfarande har ont i mina små fötter sen helgens bravader, dans och promenad! Alltså nu sitter jag med fötterna på bordet och fötterna dunkar än, hur sjukt är inte det då!? Tror de fötterna skulle behövt lite omvårdnad :) Eller hela jag kanske hade behövt det för att dra till lite extra.


Nej nu ska jag sluta klaga på småsaker och istället fokusera på det som är helt underbart för tillfället. Solen skiner och jag ska jobba, mötas av många pussar och kramar.. hehe det ni! Underbart. Slutar halv 5 idag, undrar vad man ska hitta på när man kommer hem. hmm sånt  man märker, finns alltid nått att dona med. Det finns det alltid!

Nähe nu skulle jag bara säga att jag hoppas att ni får en kanonbra dag i det underbara vädret. Hoppas på att ni övn får en bra dag på jobbet, jag ska göra mitt bästa på att göra dagen för samtliga på jobbet :) bjuda på lite skratt hit och dit.. skriver mer senare om jag hinner..

                                                            Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0