Alla mammors dag <3

Idag är det alla mammors dag! Grattis till alla underbara mammor där ute/inne mohaha!
Änsålänge har min dag varit helt fantasktisk och tror att den fortfarade kommer vara. Min dag började med att kliva upp 08.30 och då började jag direkt med att städa lägenheten. Dammade, dammsög, skurade golvet, tvättade, diskade osv. Fullt ös från början till man skulle ut här på ön o dona. Väckte Stoffe med att dra in dammsugaren i sovrummet och börja härja moahaha!!!! Ja va då man kan ju inte ligga o dra sej till 10.30 :) När klockan blev runt 11:00 så tänkte ja, shit undra om det går nån färja 11.30 och det gjorde det minsann, skönt att komma ut lite tidigare än vad man planerat. Körde upp till Åhléns för att hämta presenterna till mami som Ida tatt hand om, utanför Åhléns träffade vi även Nella, så vi snackade några minuter innan ja blev tvungen att köra ner till färjan. Väl nere vid färjan började filerna fyllas på snabbt, klart att alla vill ut till den underbara ön en sånhär dag :) När ja kom ut hit gav jag mami presenterna och pussade o kramade henne lite grann :) Myse! Jag tittade in i garaget och där va min lilla pappa. Igår började pappa och jag med att göra iordning mina vinterdäck, fälgarna.. Så idag slipade vi bort lite färg, rost och penslade på nån syra.. Efter det målade vi fäljarna svarta :) Ett himla ståhej, men shit va bra det blev.. Nu är däcken så gott som färdiga, nu ska de bara stå och torka.

Måste bara berätta en sak från igår.. Vi (mamma, jag och syrran) va på IKEA hihihi wihooo :) Vi hittade en del saker, kan ju säga att det va bra att vi tog forden dit :) Ja shoppade draperier till jobbet, så nu får man hoppas att de duger me :) sen blev det 2 nattbord i ek som står färdigmonterade sen igårkväll/natt hehe, "pås-knäppare", nya tallrikar (gröna), brunt överkast och nya lampor.. ja jössös man kommer knappt ihåg va allt va, men det va lite smått och gott :) De där nattborden i ek som ja köpte tog en himla tid att montera ihop, trodde det skulle gå snabbare. Men alltså det tog säkert 2 timmar, eller det kändes så iallafall.. en himla massa mojänger och tingelidonger som skulle va till borden, ingen bra kombination med att vara tlött heller kanske.. Satt där på golvet i sovrummet och härjade.. Musik på och en himla massa grodor från munnen spottades ut lite då och då.. men innan ja gick och la mej blev sängborden klara. Det va så skönt att krypa ner i sängen och sussa efter en hel dag med fullt ös.

Idag blev det kroppkakor till middag, smaskens! pappa skojade med att säga att vi skulle käka portestek och potatis och då tänkte ja,mmm why not.. Mamma trodde att det skule bli stekt sill och när vi väl kom över till farmor va det ju inget av de alternativen som presenterats utan bodycakes som vi säger här ute :) Tro det eller ej men jag käkade iallafall 4 stycken :) Lagom stora va de me.. inga småttingar inte :)

Känns som det va superlängesen jag skrev här men måste även berätta att jag klipp mej och det gjorde jag i fredags :) Va så trött på det halvlånga håret som man inte kunde göra någonting med. Så nu blev det andra bullar på det.. Här nedan kommer lite bilder på lite allt möjligt..

   
Bilder på min nya frilla och mitt sovrum med de nya battborden och nytt nya bruna överkast :) Håret föresten ska ha mer fluff där bak, men det kan ja rätta till när vi ses :) Kunde inte låta bli att ta kort på farmors fina rosa blommor hehehe

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0