Vi hade iallafall tur med vädret

Idag började dagen på förljande sätt.. hmm panik.. tyckte ja gick upp i rimlig tid innan jobbet, allt för att hinna välja kläder till ungarnas sommarfest (avslutning). Hade lite olika klädersplagg att välja mellan, men till slut blev det nått enkelt ändå.. va lite sugen på klänning, men tittade jag ut genom rutan va det gråa moln och regnet hängde i luften.. Tänkte, shit hoppas verkligen inte att det blir regn på avslutningen nu när vi väl bestämt oss för att vara utomhus. Under dagen va det ju lite småskurar och dimma... men när det väl va dax för barnens "uppträde" va det uppehåll, shit pommes säger ja bara.. Alltså regnet hängde verkligen i luften.. men... Vi hade iallafall tur med vädret.. :) Det va så gulligt! Ungar som va uppe i varv innan de skulle sjunga och jag kunde se blickarna innan de klev utanför tröskeln till gården. :) Det va nervositet, glädje och längtan till att se sina föräldrar som satt på gräset förväntansfulla :) förutom tal och sommarsånger blev det även tipsrunda för familjerna, mycket trevligt.Om jag ska sammanfatta dagen så blir det... Lyckat! Trots att det vatt en lång dag så känns det lugnt. När klockan va 17.30 släckte jag och låste förskolan för att bege mej hemåt.

Väl hemma va det så tyst så tyst.. mörkt.. Så jag tände några ljus och tog på mej slappekläderna. Kände mej även lite smått hungrig så ja slängde ihop nått lite snabbt.. Blev inbbakade champinjoner med vitlökskräm och sallad med kiwii :) Lät kanske lite knasigt, men det slank ner.. :) Allt är nu diskat och klart, allt är i sin ordning.. Sitter nermoffad i soffan och kollar på Sveriges fulaste hem.. tittar även ut genom rutorna lite då och då, kan konstatera att det skvätter lite ute. tsss. Hoppas på att det blir mer regn och blixter & dunder.. Me like! Här om natten blixtrade & dundrade det ganska bra på natten, mysigt.. Låg i sängen och tittade ut genom rutan, det blinkade så där härligt, låg och väntade på att det skulle mullra till. Kunde inte sova så bra den natten, men härligt va det att ligga och titta o lyssna på busvädret, regnet som slog mot rutan.. mmmm.. :)

Imorgon blir det jobb för hela slanten, sen på kvällen ska vi käka god mat på jobbet och sen bege oss till Saltö för att bowla. Tydligen blir vi en hel del, nice! Meningen va egentligen att jag skulle följa med syster yster ut till ungskär, men hade helt glömt bort personalfesten... men men, får eventuellt åka till ungskär på lördagen och busa med min härliga siss. Nu ska ja plocka fram kläderna tills i morgon :) Hoppas ni haft en toppendag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0