Uppe med tuppen

ja ibland känns det som vi går upp tillsammans, idag vaknade ja kl 05.00 :) Men känner mej inte trött alls, hehe inte än rätta sagt. Sitter just nu och tittar ut genom mina fönter och kan konstatera att det ser ut att bli en helt fantastisk dag, nästan vindstilla o sol.. Perfekt! Idag efter jobbet får det bli en runda till stranden, ensam eller med sällskap hmm det återstår att se. Sen i kväll får det bli träning igen, va o tränade igår och det gick ju faktiskt bra trots att man har galet ont i sina benhinnor. Igår tränade ja mest mina gäddhängsarmar och kondition. Man ska aldrig ge upp hoppet hönni, bara till att slita om man ska komma nånvart.. har man gett sej tusan på att man ska se resultat så gäller det att ligga i, inte sant!?

Runt kl 06.00 kör ja till jobbet för att göra frulle till kidsen, idag står det gröt på menyn. Havregrynsgröt, äpplamos, milk, frallor/bröd, pålägg m.m. o givetvis en eller två kaffelaffe hehe.

Ohh nått som ja borde göra är att städa bilen, jössös alltså ja vet inte hur möe skit det är i den nu.. morr! Har nog lagt av mej alla skorna, så ja kommer få tassa ut till bilen utan dojs o sen ta på mej dom där. största löken ever! mmm städa och tvätta bilen... Det hinner ja nog me idag...

Aja, hoppas ni får en brao dag! PoK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0