perfekt dag

Japp dagen tycker jag har varit perfekt. På jobbet har allt vatt kanon, efter jobbet blev det stranden och efter stranden blev det gymmet... jössös va ja håller igång :) Men som sagt ja ska absolut inte klara på dagens insatser :) Det enda ja glömt är att tvätta bilen, men det är ju ingen panik så med det... kan ja ta imorgon eller nått. Jag vet att man inte ska skjuta saker framför sej, men ibland hinner man bara inte med allt. Föresten innan jag glömmer det, fick världens mysigare grej på jobbet.. En unge kom med en skål full med jordgubbar, choklad och grädde till oss fröknar.. ohh snacka om att vara uppskattade :) naaw nästan så ja smälte. :) Så på rasten fick det bli en skål med jordgubbisar o grädde o choklad o en stor kopp kaffelaffe :) Me like!!

 

Mötte upp sister yster på Saltö efter jobbet, där låg iallafall jag en timme eller nått o stekte :) Va skoj att träffas en liten stund så o kunna snacka lite :)

På gymmet gick det brao. Sprang faktiskt inte en gång.. istället gick ja lös på crosstrainern och alla andra maskiner som fanns på gymmet :) idag blev det extra möe armar och crosstrainern :) Imorgon får det  bli crosstrainern och mage kanske som ja ska satsa på?! Hoppas snart på att det börjar synas nått resultat efter allt tränande :)

Ikväll har ja inte en susning om vad ja ska hitta på, ingenting planerat. Håller för tillfället på med att tvätta lite, ovanligt eller hur?! hehe :) Hoppaspåatt det blir lika gott väder i morron så man kan va ute o busa med ungarna :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0