Midsommar

I år fick det bli e lugn och fin midsommar :) Blev ute på på ön tillsammans med familjen addams. Kände inte redigt för att festa loss.. Kanske för att det inte fanns någon redig motivation.. syrran jobbar, stoffe jobbar alla e upptagna. Men måste faktiskt erkänna att det har varit helt fantastiskt att ha fått tid att umgås med sina nära o kära. Det blev till att klä midsommarstången, käka smarrig mat (sill, gräddfil, prinskorvar, baguetter, janson, rökt ål, omeletter, sallad, skaldjurspaté m.m. och givetvis en eller två snapsar & drinkar :) Efter maten gick en promenix längst hamnen för att koll läget lite grann. Hehe pappa irriterade upp grannarnas hundar genom att blåsa i en hundvisselpipa heheh.. ja jössös familjen addams säger ja bara :) Tidigare på dagen gick jag mest runt och chillade, plockade lite blommor så ja kuned göra min egna lilla krans.. säger då det.. tur att det finns blommor på tomten så man slipper springa omkring som en jojjo och leta efter blommor. Hittade vita fina blommor i en bamsestor buske här hemma, rosa buske precis intill och de gröna bladen.. ja det va bara till att slita ner några som såg passande ut :) hehe.. Men visst är det lite så att man får en viss feeling när man går i lugn och ro och plockar de där förbaskade blommorna?! Eller så är det bara jag som får en go känsla :) Tycker bara att man får en go känsla när man kommer ut här på Aspö, typ att man kan va den man är och det är absolut ingen som bryr sej det minsta.. det är det fina med ön.. kom som du är! hehe.. så är det !! Vid hade ju tur med vädret idag me, skönt.. äntligen en midsommar utan regn! YES! Det va varken förvarmt eller förkallt, precis lagom.. det uppskattas :)


    

Farmors smarriga jordgubbisar som är direkt plockade från hennes "flygfält" (trädgårdslandet), mina smarriga drinkar, lilla jag och min hemmagjorda krans, midsommarstången och jordgubbstårtan.. smarre! Känns som man ätit som en fullvuxen man, så nu på söndag o nästa vecka blir det hårdträning igen hehe :)

Imorgon blir det till att traska ner till Kastellet för att lysna på lite musik och umgås med lite vänner som äntligen fått lite ledigt. Ser fram emot det :)

Måste bara få vara en glädjedödare såhär mitt på självaste midsommarafton.. e ni beredda? Ok.. säger då bara..  6 månader kvar till det är julafton moahahaha! Visst går tiden snabbt hönni? OK men innan vi är där ska vi förhoppningsvis ha njutit av värmen lite grann.. Grillningar, fester, sol och bad osv.. u know.. Njut för sjuttongubbar av värmen och allt nu.. :) Hoppas ni allihop får en mycket trevlig midsommar och en fantastisk helg så ses vi i krokarna :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0