Alltid lite trevligt med ledighet

I morse tog ja mej lite sovmorgon :) Lätt värd det kände ja hehe

Runt middag åkte jag och stoffe ut till Sturkö för att chilla lite.. varav att halva släkten va där ute och skulle sätta upp sina förtält till husvagnarna hehehe ja jössös vilket dårhus :) Borde spelat in detta alltså hehe! varför får ja en känsla på att filmkameran är så underskattad, fatta vad skoj det hade varit att visa upp en massa roliga klipp från att sätta upp förtälten och fixa golvet där inne osv, alla diskussioner och funderingar på hur saker och ting ska vara. hehe.. Efter ett tag la ja mej och solade innan det va dax för krubb. Blev kött och potatis o en smarrig sås. Efter maten blev det solning på högnivå och runt kl 14.00 begav vi oss in mot staun igen. 15.30 tog jag färjan ut till Aspö. Mormor och morfar är i Wien så jag har fått i uppdrag att vakta huset! Vilket uppdrag hönni! Fatta att det ska stekas på deras altan som de har på baksidan, lätt över 30 grader och helt vindstilla.. mmmm säger ja bara.. peppakaka kommer ja bli om någon dag! Man kan ju herre guuu inte va blekast i staun, det går ju bara inte. Men ikväll får det bli chill n dill på altanen, får se om min syster yster kommer ut och håller mej sällskap eller om ja får pyssla om mej själv lite.. mysigt ska det bli iallafall. Hade tänkt att ja skulle ha fotspa, ansiktsmask, måla naglarna o bara njuta att få va sej själv ett tag, en lök på hög nivå hehe :) Imorgon jobbar ja 09.30-16.30, tror dock inte att det kommer bli en heldag på jobbet.. inte många kids men man ska aldrig säga aldrig.. Finns annars alltid någonting att göra ska ja tala om.

Ett annat roligt ställe som man borde stå och filma på är, nere vid hamnen på Aspö, när alla ska sjösätta och sätta upp sina master och när alla "badjävlar" håller på att löka sej.. HAHA!!! Går ju knappt att beskriva, sådana händelser är ju nått som man måste uppleva.. Ett exemple va när två segelbåtar skulle sätta upp sina master nere i hamnen, när den främre segelbåten binder en tamp till den andra segelbåten bakom, varav att tampen sitter fastknuten lite snett.. vilket leder till att när den första segelbåten börjar köra så vrider den upp och lägger sig på sné så att masten nästan slår i båtarna som ligger runt om. jössös amalia! Roligt är det iallafall.. för på kajen sitter det oftast en massa aspöbor och iaktar de roliga händelserna och bara skakar på huve.. Som pappa hade sagt: "Detta är ju värre än filmen SOS!" Älskar detta alltså! Men men, nog snack om det... Finns så mycket som man egentligen borde filma alltså..

Fatta vad skönt det kommer att vara att va ledig fre eftermiddag till tisdag.. älskar röda dagar! Ska verkligen njuta av ledigheten! Håller tummarna på att det vackra vädret fortfarande håller i sig så jag kan jobba lite på brännan och lugnet :)

Måste tacka min datadoktor och kollega Johan som lyckats läka min dator från alla baciller och dumheter! Thanks!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0