Vilken julshow

Vart en ganska lugn dag på jobbet, lagom många kids :) Sisådär 17st 3-5 åringar :) Men som sagt oväntat lugnt ändå. Idag överraskade skolan oss på förskolan, de hade gjort en julshow, med teater och sång. Så duktiga och galet söta! Nästan så man blev sugen på att skaffa egna kids så man själv får gå och njuta av att se barnen uppträda hehe, men det får nog dröja :) Men mys var det iallafall. Det enda som vart negativt är att vädret fortfarande sviker mig, morr! Ge mej lite snö och julstämning för tusan!

Efter jobbet blev det till att träna som vanligt, känner mej nästan duktig :) Där träffade ja ett par trevliga folk, härligt... Känner att ja behöver folk som gör mej lite happy nu.. Känns som ja bara jobbar, tränar o sliter... Nu ska ja försöka ta mej lite kvällsmaut som idag blir nybakade scones och kaffelaffe, sen blir det soffan resten av kvällen. :) Sverige och Tjeckien spelar ju hockey, så det blir nog att glutta lite på det.. heja heja!

Längtar faktiskt till helgen, då blir det julmys hemma hos familjen Addams :) Ska göra julgodis och dona med granen osv. ohhh nu kom ja på att min gran måste komma in till stan :) Kan ju bli spännande! hehe Förutom allt julstimm som kommer ske i helgen ska ja eventuellt ut tillsammans med en tjejkompis o skaka ass... Har dock inte redigt bestämt mej :)

Hoppas er dag har varit kanonbra <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0