söndag söndag söndag

Söndag söndag söndag...

Idag har det vatt en ganska seg dag, vilket de flesta söndagar är... Vaknade, tog för en gång skulle cykeln ut till ön.. vilket jag ångrade för att det va ganska kyligt om vi säger så :) Ute på ön blev det bak av mandelmusslor, smarre! :) Meningen va att vi skulle hinna med att baka lussekisar och saffranssockerkaka, men hann inte med det.. herre gud kan inte hinna med allt :) Ute på ön träffade ja farmor, Krister, mormor o morfar och min älskade siss en snabbis :) MMmmm familjen Addams <3 På eftermiddagen började ja känna mig lite konstig... yr, snorig o hostig o allmänt trött.. orkar inte med att va förkyld jämt, tar på krafterna.. morr o fräs på förkylningen :) haha men det hindrade inte mej för att dansa loss till lite julmusik i vardagsrummet, medan ja petade in en pinne i brasan :) E man lök så e man!

När ja åkte hem vid 19.00 va det fortfarande ruskigt kallt, fy tusan! Cyklade på som tusan för att komma hem snabbt o värma mej :) När ja väl kom innanför dörren åkte slappekläderna på, sen drog ja igång en maskin tvätt, bäddade rent, käkade :) Efter allt stök o stimm la ja mej sen på soffan... Gottade ner mej bland kuddarna och flufftäcket :) Skönt! Ska bli skönt att krypa ner i sängen sen :)  

Fick en rosa söt tomteluva av min farmor, läckert :)


  


Kommentarer
Postat av: Henke

Vilken söt tomteluva och tjej. Blir super glad när du lägger upp bilder på dig! Kram från Henke

2011-12-12 @ 00:47:01
Postat av: Anonym

Tack Henke :) E du bara uppe nattetid? hehe Eller ska ja säga.. kunde inte sova inatt, somnade runt 04 eller nått :( Konstigt, ja som brukar somna runt 22.30...Blir till att sova middag nu på soffan. PoK

2011-12-12 @ 14:40:56
Postat av: Anonym

Uppe mkt nattetid nu :-(. Kan inte sova på nätterna och sover på dagarna. Jobbar nämligen sena kvällar på ett lager nu och det blir att jag inte kan vända tillbaka dygnet sen. PoK :-)

2011-12-13 @ 00:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0