Mycket som ska göras...

Nu är det superduper mycket att göra alltså i skolan. Är man äntligen klar med en sak  kommer en till.. hemtentan ska vara klar innan måndag eftermiddag ochvi har precis börjat på den, sjukt mycket ska ja tala om. Detta blir inte överstökat på en dag! Vilken framförhållning min grupp har.. suck! Sedan har vi en annan uppgift som ska vara inlämnad innan vi åker till Storlien.. Vi ska ha hand om en "danskväll"  så vi måste fixa lokal, boka den, fixa vett o etikett alltså vad det är som gäller på kvällen osv. ja fy tusan! ska det gå efter ett tema, vad ska de ha på sej osv. ja du detta e bara lite. I Storlien ska vi även ha hand om skidorientering!! ÅHH känns som informationen i hjärnan håller på att koka över man vet ikke riktigt vart man ska börja. Idag har man suttit och filat på den där danskvällen... samt tänkt lite på hemtentan.
I morron är det rotation i skolan, jippi... hjula, vålter, räck osv. hur spännande är ikke det från en skala mellan 1-5? hmm lagom intressant. gissa vad vi fått me ?! uppgift på rotation me!! grrrr känns som om lärarna ikke planerar så bra, allt ska komma nu... ikke knas att man ikke blir förvirrad...

Ska snart ut och gå hade jag tänkt.. mysväder e det ute me sol o varmt!  ska nog baka en kaka eller nått, göra varm choklad/kaffe och sen dra nånstans o fika i solen.. :) Man får ju passa på när tillfällena kommer. Ikväll blir det till att tvätta me och det är inte lite tvätt heller, men det måste fixas. ståda behövs me.. riktigt röj behövs här! well detta var nog lite om vad ja ska göra för saker..
  kommer nog lite mer bilder en picknicken:)

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0