En tur till Ungskär

I måndags tog vi ( Martin, Ida och jag) båten till Ungskär :) mycket trevligt. Vi badade vid 20.30 och mös lite på kvällen.På tisdag eftermiddagen åkte lilla Löfvenberg över till Ungskär och det va hur mys som helst. :) Vi badade, drack lite gytt och grillade och spanade på allt folk som gick förbi:) Både måndagen och tisdagen va lite sådär gällande vädret, men på onsdagen stekte man som en tok hela förmiddagen innan vi åkte tillbaka till fastlandet. Förvirrad som jag nu är fick jag för mig att jag skulle jobba kväll denna dagen men då va jag verkligen ute och cyklade... hehehe skulle jobba torsdag och fredag. :)
Men nu njuter jag av lite semester i 3 veckor innan skolan drar igång igen, sjukt drygt.. men bara 1 år kvar på min utbildning, hoppas den går snabbt. :)
Här kommer lite bilder sen trippen till Ungskär
             

Jag måste ju berätta det där med pajen. hehe.. Ida blev ju helt skogstokig när hon fick höra att man skulle ha ägg penslat över pajskalet.. hmm så hon gick o la sej i hängmattan medans Martin och jag tog hand om den stackars pajen.. Och god blev den hehehehe!!!
En sak till... Ida är en riktig Hejjjjjare badkruka när det gäller att bada :) hon var sist i typ 99% av gångerna vi skulle bauda. Men i kom hon efter mycket om och men.. härligt siss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0