Återbesök

Jaha då har vi vatt på återbesök på BVC med Loke och hans 3 årskontroll som han tvärnitade på förra gången. Trodde på bättre lycka denna gången, han var så medveten innan idag att han skulle gapa, vägas och undersökas... men, detta ständiga men! Vi kom dit och för det första var besöket 25 min försenat pga av nån anledning vilket ledde till att han minsann ville hem innan det var vår tur. Men när BVC sköterskan öppnade dörren gick han glatt in och där inne fanns det 3 vuxna redan (doktor, läkare och sköterskan) TVÄRNIT! Då ville han minsann inte vägas, mätas, gapa, visa snoppis eller lyssna på hjärtat och lungorna. Men efter mycket om och men blev kontrollen godkänd. Men förstår lilleman, hur kul är det!? Men nu behöver han inte komma tbx på ett tag, då de ville ta en extra viktkontroll. Inte för att han är smal som ett sträck men han är igång hela tiden och springer mycket så de ville bara kolla så han går upp som han ska. Ni som har barn kanske känner igen detta!? 
 
Ska snart sätta mig ner och planera inköp till grillkvällen som vi har på fre för familjen Addams. Bjudit hit mams, paps, mormor, morfar, farmor, syrran och hennes familj på grillning. Kul, nu när man får grilla! Blir lite sallad, kött, korv, baguetter, gott att dricka, potatissallad m.m. Invigning av grillen, äntligen! 
 
Jaha imorgon är det förskoledags för lilleman, efter ja lämnat av honom blir det träning för min del innan storshoppingen till grillningen. Så skönt att ha kommit igång med träningen, 2-4 ggr/veckan. :) Lika svettigt och härligt när man är klar, känner mig så nöjd efter. Både rensa hjärnan, egentid och röra på sig samtidigt, bra kombo!
 
Nu blir det hemmalagade tortellini, smaskens! 
Puss o Gull 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0