Redan valborg imorgon

Imorgon är det minsann redan valborg! shit! Kul att man jobbar till typ 18.00 i värsta fall.. men va gör det, får träffa några av mina underbaraste gobitar! Blir jobb, mys o givetvis en massa kackel o andra trevligheter. Nyligen fått reda på att familjen Nordström ska få utökning.. inte syrran då, utan Martins lillasyster ska ha en liten söto i november. Fatta va mys att ha en bebismage att gosa med hela sommaren o hösten! gahhh! Blir ju sjukt nojig! hur mys är det inte :) Själv lär det dröja för min del, men får mysa med andras bulor <3
 
Ikväll har jag försökt vara duktig, minsann blivit hemmaträning på pilatesboll o kettlebells. Alltså ibland blir man bara så deprimerad när man glor sej själv i spegeln, man hinner tyvärr inte med allt som man ibland planerat. Men nu får jag fan ta tag i att... snart är skolan me klar, tack gode.. v 23 är min utbildning klar och då ska ja pusta ut.. har dock två äckeljobbiga hemuppgifter kvar, svåra me.. men ska nog lösa på det ett eller annat sätt :)
 

Alltså, att springa är ett måste... förbränningen har vatt dålig på sistone, så nu ska jag försöka börja röra mig mer än vad ja gör nu. Japp, nu får jag slå näven i bordet o vara mer bestämd när det gäller mina träningspass osv. En dag i taget.. imorgon jobb, valborg o sen fan blir det ändring i vardagen.
 
Händer under din valborg? kolla på nån eld? På ön blir det eld må ni tro... mys! Hoppas ni får en lövly kväll. Massa pussar.. <3

Frillan

Igår blev det ändrad frisyr igen, en mer "mogen" frisyr skulle mormor kalla det asg. Tänk er i page( jämnt glipp runt om, dock lite längre fram till) och att ena sidan har sidecut. Trivs mycket bra i det änsålänge. hihi hade en ny tjej som gjorde detta på mej, alltså omg även vi klickade med en gång. sjukt kul! Det bästa med frisyren är att man kan göra så att det ser ut att ja har långt på andra sidan me.. :O sjukt trevligt.
 
 
haha kanske inte den bästa bilden, får väl kanske försöka fixa nått fram över :)
Idag ska ja sitta lite med några uppgifter, städa bilen osv.. Ska på kurs imorgon med jobbet o då kan man ju inte ha en mille med saker inbombaderat :) Hoppas din söndag blir nice. Många pussar o kramar
 
 

Galenskap

Ohhh psykbryt är inga ovanligheter i min verksamhet på jobbet, helt sinnes! Tänker inte ta upp det här i min blogg, men helt seriöst hur jävla funtade människor finns det egentligen här i världen!? Alldeles för många uppenbarligen. Bara en insident. att glömma ett barn ute i vagnen o skylla på att man inte hann plocka upp honom/henne för att det va stressigt, själva satt de o käkadem mellis o godan ro utan att ha räknat in fåren i hagen. Jävla tur jag ögnade matsalen. Stackars lilla parvel! say no more, men mina nerver har vart förjävliga idag.. bara väntat på att få ett utlopp :) Vardagsmat säger ja bara... vardagsmat
 
Hönni, nu på lördag har jag fått färg o klipptid hos frissan.. waaah sjukt taggad, men behöver förslag! bring it people... Har mina funderingar men vet inte om frisören kan med att, hoppas på det iallafall :) Älskar udda saker.. vi får se vi får se. Vill ju gärna se lite snygg ut såhär till våren/sommaren.. Det vill vi alla <3 Här är min ena tanke.. Tror det kan vara emmastil på denna.. men vi får se.. kanske gör en knasgrej, vet aldrig!
 
 
Snart valborg? Vad händer people? Antingen ska ja va med syrran o hennes familj o grilla o umgås med vänner eller vara med ett par kompisar i stan.. Inte riktigt bestämt mig än.
 
Nu mina damer och herrar ska ja chilledilla lite i soffan. Min kombination mellan allergi o förkylning börjar släppa, skönt. Puss o gull <3
 

påsk

Och så kom även påsken :) I morse hade minsann påskharen vart framme hemma hos mami o papi.. kändes som man blev ett barn igen ;) Tänk att ja fick nått av påskharen även detta året :) Yrvaken drog jag upp nått blänkande från paketet, en medalj asg! trodde ja skulle vika mig av skratt! "Du är bäst", jo man tackar! bar den med stolthet ett par minuter.
 
vad har annars hänt idag då? Jo, har tatt en minisemester från pluggandet. satt nämligen igår och gjorde två uppgifter som ska vara inlämnade i början av maj ;) sweet att ha de i stort sätt klara. Så inget pluggande idag.. har sytt lite grann med ida och agge, mycket trevligt. Har även suttit och stekt på syrrans stora altan, svettigt värre.. tror minsann solen tog lite.
 
Har även börjat fundera på vad ja ska göra när plugget är klart, ska söka examensbevis, åka roadtrip med mami, syrran, agge och farmor, hinna njuta av lugnet innan jobbet börjar igen..
 
Just det, påskfest hemma hos mormor o morfar har vi vatt på me, hela familjen Addams! Alltså varje år brukar familjen Nordström o jag alltid spöka ut oss till påskakärringar o annat. I år spökade vi ut Martins flakamoppe med en kvast med ris och fjädrar, må tro att folk glodde när det satt 4 kärringar och asgarvade på moppen! sjukt kul varje gång då vi möter folk på vägen! Även här fick man en Flashback sen man va liten, älskar det! Såhär kan man se ut! Man fick ju klä på sej lite bättre inför resan :) Blev tokmätt i vanlig ordning. De bjöd på lax, potatis o sås, dricka, efterrätt m.m. Så mina få kilo som ja lyckats gå ner har jag garanterat gått upp igen asg.
 
 
Hur  har din påsk vatt? Imorgon ska jag ta med mig systeryster in till stan för att panga :) Längesen, känner att det är läge att ligga i hårdträning.. Ska ju snart åka ner till Tyskland och tävla! OMFG! Den 30 april åker jag och kommer hem den 4 maj. Bara att kämpa!
Snälla, behöver lite tips på vad ja ska göra med mitt hår.. sugen på att göra nått knas som vanligt.. antingen orange slingor eller bli blond igen :) Ska försöka spara håret så det blir lagom långt i alla fall, just nu är det som kom och hjälp mig :) Förslag mottages... :) puss  o kram

aningen lättad

Ohhh då var grammtatiktentan avklarad, likaså redovisningen av det det finska minoritetsspråket. Det var riktigt skönt att få det bortplockat från sina axlar. Blev tvungen att maila läraren för att höra hur det gick. Och då fick jag tillbaka att det såg bra ut, då toklar jag det som jag har klarat kursen. Fatta va sjukt skönt! Blev så lycklig, vart så nervös att ja skulle behöva göra om allt, men ska väl inte ropa hej än, men utifrån det läraren sa toklar jag det positivt :)
 
Idag belv det sovmorgon, riktigt jävla skönt! Låg säkert i sängen till 08:30, sovmorgon för mig :) va ju så ljust i rummet. Vad har jag gjort idag då? ja har shoppat lite av varje, sytt o bara njutit av att inte göra några måsten. :) Skickade in en observation som ja gjort för ett par veckor sen, som ska diskuteras med mina klasskamrater.. 1 av 5 är inlämnade. Hur har din dag vatt hittils?
 
Kolla här, det fick bli tre omklädda tavlor idag och en kudde.. Kul att sitta o sy! Tack snälla för symaskinen <3 Kommer ju få noja av att sy, me like...
 
 
 
Nästa vecka är det påsklov, sweet! Några som är lediga? Inte jag iallafall, förutom fredagen där som är röd. Ja ska jobba o ha påskmys med alla kids som är inne på fritids och förskolan.

hard working woman

Snart kan ja andas ut, på fredag har ja en annan delexamination.. Redovisa i grupp om det finska språket som minoritetspråk, typ fakta, hur man kan jobba med språk i skolor osv.. intressant, pilligt att få ihop att men vi har suttit o chattat o filat på texterna. good girls! Sen har vi givetvis dumhuvudet som inte riktigt fattat att hon är utkastad från vår grupp o från utbildningen eftersom hon inte är delaktig. 
 
Idag har ja jobbat o slitit i vanlig ordning, skrivit på texterna, pluggat grammatik till den tentan som oxå ligger på fredag, hunnit träna lite på loket me ;) det fick bara bli kondition idag. 5km svettiga intervaller, avslutade den sista kilometern med en rask promenad med lutning mellan 7-10%.. Duktigt svettigt va det i allafall. 
 
Är hemma nu o ska ta mej nått o käka... blir till att plugga lite ytterligare innan ja sluter ögonen för idag. Hört att ja är väldigt ambitiös, energifull, glad, motiverande av en förälder idag.. jo men man tackar! Att plugga o jobba så mycket som jag gör är imponerande.. asg.. får väl sträcka lite på mej då. Trots att det är stressigt skjöter jag mej tydligen professionellt.. mohaha! Kul att höra :) 
 
Ohhh nedräkningen av min svenska utbildning har börjat.. v 23 ska allt va klart! Efter de två examinationerna på fre har ja bara att lämna in mina observationer o förhoppningsvis en uppgift som ligger sista delkursen. Ser ljuset i tunneln. Kan säga att ja längtar som fan efter den där efterlängtade o uttjatade semestern.... löv it
 
NU ska ja förbereda inför morgondagen. Puss o kram <3 

Min lediga fredag

Ahhhh tror ni att ja har njutit eller njutit idag?! Min enda lediga dag på 4 veckor... eller nja snarare 8 veckor, fick hoppa in och jobba.. så njutit va bara förnamnet. 
 
Vaknade tidigt, typ 07, tog mej då en promenad och förbi jobbet för att hämta mina skor.. För man kan ju inte gå i äckelskor på stan inte. Väl inne i stan blev det shopping wiii. Blev 2 tröjor,nagellack, hårfärg/slingor till håret (blont), present till syrran, fika med mamma, blommor o givetvis in en runda till Enkla. Fatta vad mys, har hållt på hela eftermiddagen nu. Här kommer lite bilder.. 
 
 
 
 
Imorgon blir det ön igen, mys med familjen Nordström. Ska nog även hinna med att plugga mellan varven.. Hoppas på fint väder så man kan sola lite. :) Gytt.. Hänt nått spännande idag? Nu ska ja pilla mej lite i naveln i käka grönsakspaj Mums! Pussa

så jävla tungt!

Alltså det är sådär äckeltungt på jobbet. Idag fick vi inte ens ut nån vikarie, så den sista timmen fick jag vara själv på skolan. Tack för den era sjuka jävlar, bara slit ut mej! Tur man är lugnt på jobbet iallafall. Men kul är det inte... Jag känner mej lugn när jag jobbar, men att jobba med idioter som stirrar upp sej för det lilla minsta är inte kul. 
 
Imorgon hoppas jag verkligen att det kommer ut en vikarie, annars får vi lösa det på bästa sätt ändå. Kanske får jobba över i vanligt.. Så trött på att me.. mycket som gör mej trött o irriterad just nu. Bara längtar till skolan är slut och att jag får min efterlängtade semester.. Känner inte ni att den där semestern hade vart grymt skönt just nu!? 
Oh hade så gärna velat åka iväg på en weekend för att slippa allt för en strund, förslag? Hoppas ja slipper hoppa in o jobba mitt i min semester, har en familj som har svårt att ta ledigt för att det kolliderar med jobbet osv. Får se om det går att lösa, jag är iallafall lätt värd min semester :) Får la drömma vidare..
 
Imorgon är det jobb igen som står på schemat... 06:15-15:45.. efter jobbet ska ja bannemej träna.. röra på döfläsket! Har hört att det är ner man ska gå och inte upp inför sommaren haha. så kondition o nått kanske.. Ska man springa ute eller träna på gym? är det fint väder kanske det blir utelöp :) Va längesen. 
 
Kunde inte låta bli, kolla vad vackert jag har det om dagarna när ja ska till jobbet, Väntar på färjan.. enjoy!
 
 
 
Nu ska ja hem till min kära syster och Aggebus <3 Upp tidigt imorgon, tar med mej trollungen till jobbet.. Så uppladdning blir mys med tjejerna. Vad händer ikväll? pussar o kramisar 

RSS 2.0